Vajzat make me confuse

armir hallaci

Primus registratum
Vajzat make me confuse

Nga pervoja ime kam pasur me sukses te ze nje vajze tjeter kur kam qene i shoqeruar me nje vajze tjeter sesa kur kam dale i pa shoqeruar.What is going on in your brains girl?Eshte kjo xhelozi apo thjesht ideja ai paska nje paska pervoje,can I have him in my bed

loaded

Primus registratum
Re: Vajzat make me confuse

Nje vajze nuk do e deshironte kurre nje djale pa mendimin se do ishte duke ja hequr nje tjetre!Vajzat jane ne gare me njera tjetren,gjithmone!

Archi

Forumium praecox

:idea: :idea: :idea: Eshte fare e thjeshte. Vajzat e dine qe djemte jane si halet: ose jane te zene ose jane te dhjere. Keshtuqe ne menyre instiktive, pa e kuptuar as ato vete, tendojne drejt djemve te zene.
E kush i do halet e dhjera? :eek:

mostro

Putraku

Provo i her e lal çUnat se si dihet...mund te nihesh ma mire /pf/images/graemlins/wink.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Nqs do flasim per ne Tirane eshte bere nje skandal i vertete.Vajzat ketu gjuajne me shume djemte qe jane te shoqeruar me goca sesa kur ato jane vetem ,se ju duken sikur jane aq te zonja saqe ndajne edhe meshkujt nga femrat.kuptohet kemi te bejme me nje pakice adoleshtentesh dhe injorantesh.ju uroj tja kaloni mire.mpuahh /pf/images/graemlins/wink.gif

Archi

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Provo i her e lal çUnat se si dihet...mund te nihesh ma mire /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Putrako akoma nuk m´ka vajt menja, se nuk m´lejn gocat rehat. Por po qe se ´m´shkon menja me e provu kam me ta bo i zo. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Nje vajze nuk do e deshironte kurre nje djale pa mendimin se do ishte duke ja hequr nje tjetre!Vajzat jane ne gare me njera tjetren,gjithmone! [/qb]
S'di ku i gjeni kto teorina, po me duket ke has vetem ne witches, eh po kshu jan ato /pf/images/graemlins/smile.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ^^MIA^^:
[qb] Vajzat ketu gjuajne me shume djemte qe jane te shoqeruar me goca sesa kur ato jane vetem ,se ju duken sikur jane aq te zonja saqe ndajne edhe meshkujt nga femrat.[/qb]
Do ti qe me ka ndodhur edhe mua kjo gje :eek: por e kam mbajtur veten nga gjuajtjet ama :cool: mbase kam bere gabim :rolleyes:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tiger:
[qb] Nga pervoja ime kam pasur me sukses te ze nje vajze tjeter kur kam qene i shoqeruar me nje vajze tjeter sesa kur kam dale i pa shoqeruar.What is going on in your brains girl?Eshte kjo xhelozi apo thjesht ideja ai paska nje paska pervoje,can I have him in my bed [/qb]
e kush na flet ky "shenjti"!!!
si ma ke bebin e grujen mo tiger?

Kordelja

Valoris scriptorum

Ky tigri shume eksperienca te cuditshme ka :confused:

E kam vene re nga temat qe hap.

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ky tigri shume eksperienca te cuditshme ka :confused:

E kam vene re nga temat qe hap. [/qb]
tema nam!!!!
le qe me duket se ia futka kot!!!
se diku thot edicka diku dicka tjeter!!
nje i martuar te preokupohet per vajzat?? :confused: :confused: :confused:

Le_Routard

Forumium maestatis

Ne qofte se nje djale i shoqeruar shikohet si nje trofe, kupe, ateher ato vajza qe e gjuajn me siguri meren me sport /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eshte njelloj si me qente, po te jen te trajnuar mire vlera u rritet /pf/images/graemlins/laugh.gif Sit boy!Sit! :lol:

loaded

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Perkufizimet qe ke ti per vajzat me vdesin gazit.
Ti o merresh perhere e me teper me njerez te veshtire ose me biba. S'ka rruge te mesme. [/qb]
E di ku eshte problemi i te studjuarit te shkencave Lara.Ke manine ti japesh racionalitet gjithçkaje.Edhe gjerave qe se kane nga natyra.

Te para nga ana racionale(qe konsiston tek investimi qe do besh per ti pasur dhe rezultatet qe do japin,bilanci dmth) femrat ndahen ne dy kategori:Te bukura dhe te shemtuara.
Te gjitha gjerat e tjera,virtyte me shume,virtyte me pak,ndjenja komplekse,me the te thashe,jo andej po ketej,ngelen ne kuadrin e fjaleve dhe koha i menjanon duke i humbur çdo gjurme.Te pakten per sa e kam pare une boten.

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Natyrisht qe bej shaka...

Belinea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Archi:
[qb]
Por po qe se ´m´shkon menja me e provu kam me ta bo i zo!!! [/qb]
Se ka meshkuj te tille ne kete bote detyrohen rin beqare ca e ca femra .... :cool:

Turp!!nga ty nuk e prisja Archi. Une dyshoja me then te drejten po nuk kam dash kurr ta besoja :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps TIGER , ji i lumtur lal qe te bejen femrat confuse ,se kishin me te be meshkujt pastaj
Alla alla /pf/images/graemlins/tongue.gif

Archi

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Turp!!nga ty nuk e prisja Archi. Une dyshoja me then te drejten po nuk kam dash kurr ta besoja :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Beli, ene une s´e prisja prej teje. :mad: Pse mi lal paske dyshuar ti tek une? :shrug:

Belinea

Primus registratum

Pse mo archi kam faj une qe dyshoj e?? /pf/images/graemlins/wink.gif
Pastaj pse merzitesh ti, seshte e then qe te gjitha dyshimet e mia dali /pf/images/graemlins/wink.gif

Ps. :kiss: , mos u ndiko nga puthja eshte thjesht shoqerore /pf/images/graemlins/laugh.gif lol