Vagabondi vs. Mr Elvis

assassino26

Primus registratum
Re: Vagabondi vs. Mr Elvis

Mr elvis eshte ai qe tallet me Sinanin?
Po eshte ai atehere me pelqen shume.Ai eshte me te vertet qe mer vesh nga kjo rryme ne Shqiperi /pf/images/graemlins/wink.gif

beshbossi

Primus registratum

Peshko po deshe me ba figure me Gocen e Urte,thuj noji gja persmari!!!!!!
Po s'e dite ti e te tjeret te tera kenget ky Mr.Elvis i ka te kopjuara,bazen muzikore flas,se fjalet shyqyr jane shqip!!!!Kete Vagabondin s'e kam degju!

katina

Primus registratum

po peshkataro ai eshte
persa i perket muzikes se vjedhur.....hahaha kto kohet e fundit gati te gjithe kengetaret po e kopjojne muziken nga te tjeret.....edhe ai vagabondi eshte edhe me keq...muzika e tij eshte ajo e 2pac, 50cent etj.

assassino26

Primus registratum

Angelo,si shpirt te kam.Une figure bej edhe po sdesha se jam 99 kile edhe 1 e90 i gjate. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mua me pelqen edhe kaq mjafton.E thashe qe s'jam expert ne kete fushe muzike edhe se di ne i ka te vjedhura apo jo.E kam degjuar nja 2 here edhe te pakten zeri i tij me ka pelqyer.
Kur them me pelqen sdo te thote patjeter te jem fans i tij.
Puthje gocave :kiss:

katina

Primus registratum

dhe gocat ta fusin nje puthje por te forte ama
:kiss: :kiss: :kiss: tre mjaftojne apo jo

assassino26

Primus registratum

Bereqaves me...Kur fillo me 3 maro me 8 masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

katina

Primus registratum

ndoshta peshko....ku i dihet mi lali....puthjet skan mbarim ndonjehere...kur e shijon cfare po puth /pf/images/graemlins/wink.gif

katina

Primus registratum

cfare ke mi angel....sa xheloze si qenka njera...pse keshtu mi>?

albanian_girl

Primus registratum

ja ku esht 1 foto me Mr, Elvis
attachment.php3