ushqimi juaj i preferuar???

ana karenina

Primus registratum
Re: ushqimi juaj i preferuar???

Merre dark se do lexojme shishen ne fund /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kusho pas kesaj dreke qe na ofroi ne MLK'ja s'ma ben shpirti te te jap buke me sheqer e uje /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Mire, nem cik birre dhe premto qe do me shohesh shishen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif </font>

ana karenina

Primus registratum

Mua me ka zene vera per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif S'bej dot asnje premtim /pf/images/graemlins/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Te kam thene nje milione here mo pi se te ben dem, po hic qe hic ti /pf/images/graemlins/laugh.gif . Takiminme alkolistet anonime e ke neser ne ore pese /pf/images/graemlins/laugh.gif . Mos ma bej si heren tjeter qe me the s'kishte ardhur grupi /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

@d@

Primus registratum

beni terapi grupi ju mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Jo, s'kam nerva /pf/images/graemlins/laugh.gif

vetem individualisht /pf/images/graemlins/lol.gif

@d@

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif prandaj dhe pyeta, se ti sikur s'dukesh e tille /pf/images/graemlins/laugh.gif
do ma lexosh birren ?
Bitte /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Mosssss, se te mashtron ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif Eshte nje e poshter ajoooooo, pu pu pu pu qe c'te te them /pf/images/graemlins/laugh.gif. Njehere i tha njeres 70 vjet e bije e botes, do martonec . Edhe sot e kesaj dite qe u be tetedhjete, jaaa me syte nga dera gruaja e shkreteeeee, pret bandillon /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif </font>

@d@

Primus registratum

.. mu me pelqen shume te me genjej yll /pf/images/graemlins/laugh.gif kam vendosur te rroj gjate (150 vjec) edhe sikur 70 vitet e para te me shkonje duke pritur /pf/images/graemlins/lol.gif geshtenjes jepi jete fantazise, se une jam duke te prit /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Moooooossssss, ma hengri dhe kjooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif . C'm'i bere cupes mooooojjjjj, do hedhe tutje te gjitha vitet e rinise se pareeeee moooooj /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Degjo mua se e ka fantazine te cmendur ajoooo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Te kerkoj te falur me gjithe zemer, qe s'qeshe ne gjendje te te ndihmonja ne kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif . Po une u perpoqa, kete ta dish me siguri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
</font>

ana karenina

Primus registratum

Kalamaja me lini mo me punu se kam 7 ore ke faqja e 4 e raportit, kam edhe 10 te tjera, qe dmth edhe 30 oret ne vijim /pf/images/graemlins/smash.gif Mos me beni me per te qeshur aman derman /pf/images/graemlins/laugh.gif Perballuni me jeten edhe pa mbeshtetjen time, ose psikologjisni njona-tjetren deri ne vaftin qe vjen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Ne ia permbledhim vete jetes miiii, se jemi te zonjat, c'kujtonje ti /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ne hallin tend kishim mos te permblidhte ndonje shuplake birra /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Puno kusho puno, e ardhmja eshte e ndritur /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
</font>

@d@

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif Enaid, ti e bere tenden edhe une do te jem gjithmon mirgjohes /pf/images/graemlins/laugh.gif puna asht se une edhe e du tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goddess, ske faj ti dhe shume jo me barkun bosh nuk shifet birra /pf/images/graemlins/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Se mos me barkun plot katranos ndonje gje per te qene ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif . I nderhyn birra dhe ia kap antena me zhurmee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

Degjo mua mo u ngaterro, se zhgenjimi eshte i hidhur e do fillonje te na kerkoje seance keshillimi me para /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kusho, kaaaaaqqqq ta besh dhembin e para nuk te jap, pse ty do te ushqej unee meeee? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
</font>

@d@

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif ti e ke ne fis ma merr mendja se e njeh mire /pf/images/graemlins/laugh.gif ika une se me fute friken tani... /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Naten goca /pf/images/graemlins/kiss.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Nuk ka gje, mo u tremb se me ke mua /pf/images/graemlins/laugh.gif
... Kush flet ndersa fryn e shfryn stuhia /pf/images/graemlins/eek.gif

Flet PARTIAAAAA /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif
</font>

MLK

Primus registratum

Nuk guxo mo robi me sjell i recete ketu se ketu dashkan ne option ne kuzhinierin /pf/images/graemlins/laugh.gif