ushqimi juaj i preferuar???

MLK

Primus registratum
Re: ushqimi juaj i preferuar???

Ah une se kallzoj ngjyren e bastunit tim, veç po me qerase me nje pite le salce me mish atehere lol

pinkparadise

Forumium maestatis

corrupsjoni ne ven ketu, /pf/images/graemlins/laugh.gif
thuja mor xhaxh tetes ngjyren ...se na plase te gjitheve /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ah une se kallzoj ngjyren e bastunit tim, veç po me qerase me nje pite le salce me mish atehere lol

[/ QUOTE ]Nuk e di a egziston me ai dyqani i piteve se per ngjyren e bastunit e kisha bo

MLK

Primus registratum

Bo bo sa qeka bo rradha ketu te pitet, boni kujdes tani, 1 burre 1 gru, ne prisni te dalin te te nxehtat se u marun keto lol
Tani godina nuk esht prish mesa di une, po dyqoni se di a puno mo! Kush rri e ik deri te rruga barikadave tani me pyt! lol

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Bo bo sa qeka bo rradha ketu te pitet, boni kujdes tani, 1 burre 1 gru, ne prisni te dalin te te nxehtat se u marun keto lol
Tani godina nuk esht prish mesa di une, po dyqoni se di a puno mo! Kush rri e ik deri te rruga barikadave tani me pyt! lol

[/ QUOTE ]Si te duash mor djale.Ti doje pite une kisha ne mend per momentin nje nga ato aranxhatat(sa e çuditshme kjo fjale) me ngjyre te gjelber qe ishin me shishe qelqi dhe qe kishin nje arome eeeeee si pjeper ndoshta? Shkon shume mire mbas pites. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

MLK

Primus registratum

Po pra po kur te bite nonji ka ato qe gjusmen e kishin mush me ujin e akullit....nuk ishte mo jeshile aranxhata po ngjure....aklli lol.
Po me gjete i pite pra, te gjej i aranxhat, vendu?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Vendu. Edhe me nje hamburger te madh me patate brenda me majoneze me speca gogozhare dhe me qofte brenda tek cepi djathtas i parkut Rinia afer Ministrise se mbrojtjes dhe perballe galerise arteve dhe me nje kanoce me nje leng qe edhe po te me vrasesh nuk me kujtohet emri,ngjyre portokalli me pak gaz dhe me nje shije si pjeshke-abricot;Dakort?

hudra

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Meqense te pitet o bo rradha e modhe shkojm pak me lart ke tymi dhe i fusim nji panine nji berxolldhe nji birre.

MLK

Primus registratum

Nese kanoçja ka leng me shije pjeshke-abricot u pa puna po e provoj ne une nji, se po me boke neps me kete, (jo per gjo po abricot i kam pas qef qe i vogel lol) Per lokalin gjej i tjeter se sa me çun haber prej Tirone qe aty ku thu ti ka ngel vetem bar me honger lopet, lokalet i paskan prish fadroat prej 4 vitesh...a part ça on est d'acc.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Mashurka jeshile a la française me nje biftek me salce me kerpudha dhe pak krem. Jo per gje po me gjithe ato qe hengra mbreme duhet me mbajte rregjim tani. Vetem Coca-light ose Volvic à l' abricot me pak sheqer

MLK

Primus registratum

N'abuse pas avec l'abricot, si non on va croire que t'est passé l'autre côté de l'ylber toi! lol

hudra

Primus registratum

Nese kanoçja ka leng me shije pjeshke-abricot u pa puna po e provoj ne une nji, se po me boke neps me kete, (jo per gjo po abricot i kam pas qef qe i vogel lol) Per lokalin gjej i tjeter se sa me çun haber prej Tirone qe aty ku thu ti ka ngel vetem bar me honger lopet, lokalet i paskan prish fadroat prej 4 vitesh...a part ça on est d'acc.

[/ QUOTE ]
ej kot me tpytur!
por kaobojsi a osht prish, apo morri a egziston mo!!

MLK

Primus registratum

Kaobojsi aty osht veç i kan heq kalin, kurse morrin e gje te rradha vajgurit..

Ps. Mjaft me keto se ja prem oreksin gjithe dynjos, se tema ishte ça haet, jo e kunderta.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

E marrte e mira nuk e di ku me iku shkrimi!Po i bie shkurt:Cfare ka ne menu sot ne dreke ??? Se une kam uri

Per ylberin e kam kaluar nje here me duket kur dilte anash malit te Dajtit ohuha qe kur isha e vogel /pf/images/graemlins/wave.gif

MLK

Primus registratum

Tartiflete ne furre. E thjeshte fare, me patate te ziera pak, me lardon te skuqura pak, me kreme qumeshti, te gjitha keto ne nje tave, siper hidhini djath tartiflete, futini ne furre, dhe lerinin nja 30 min. pas 30 min kur te nxirrni taven kujdes duret se mos i digjni se pervelo, keshtu qe perdorni nje dorashke kuzhine.
Sallaten po ju a le ta beni vete.
Ju befte mire

MLK

Primus registratum

Profiterol per dessert, qe te vesh rezerva per dimer se ka fillu ftofti i modh lol

ladouce2005

Primus registratum

Byrek me qumesht, me peta te pjekura /pf/images/graemlins/smile.gif
Ja do e shijoj pas nja dy javesh /pf/images/graemlins/rockband.gif

MLK

Primus registratum

Nuk ke ndonje recet qe behet me shpejt, se keto qe dun du jave i bi me vdek urie...

ladouce2005

Primus registratum

Une e porosis dhe ma ben mami byrekun /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ndonje gje qe behet shpejt...???
Ja kete sallaten me djathe dhie, kerpudha, ullinj, veze te zier dhe stika pishe qe po ka une. Per 5 min behet.
Kush do pak? /pf/images/graemlins/laugh.gif