ushqimi juaj i preferuar???

MLK

Primus registratum
Re: ushqimi juaj i preferuar???

Nje tjeter i preferuar imi jane "Noix de St Jacques" (jane nje lloj guacke e bardhe fine, e madhe sa pellemba e dores se nje femre, e perdoren dhe per dekorim guackat). Gatuhen ne menyra te ndryshme, por edhe nje te skuqur e lehte me pak gjalpe i ben te shkelqyera. Konsumohen me kenaqesi dhe kur nuk ke fare oreks.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Les huitres. Jane gjithashtu prodhime deti. Duken si gura dhe eshte e veshtire per ti hapur.Te fresketa haen gjithmone te gjalla, natyre ose me limon.I kam shume qejf kur sapo hapen dhe i hedh vetem nje pike limoni siper dhe ato tkurren.Gjithe aroma e detit dhe shija e tij i ke ne goje Mnjam mnjam

MLK

Primus registratum

Dalhila, per ato huitrat kan qen tu u vra robt ne AF ti na i sjell prape ka e para! Lexo te faqja tjeter nese sdo me hy ne hasem lol

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Oh la,la Faleminderit per keshillen,i lexova te gjitha shkrimet e kesaj teme dhe me vjen shume keq se si kemi ngelur te gjithe ata qe kemi qene .S'guxon robi te jape nje mendim s'e ju ta fusni me groshe ballit.S'guxon robi te thote qe ha ne resto sepse ju e quani per p.... dhe patjeter qe do tregoni qe edhe ju keni qene ne restorant dhe keni ngrene kermilla me spinaq(apo nje sallate spinaqi e pa lare mire ku kishin ngec nja ca kermilla brenda). Eshte normale qe ka plot shije te reja per ne, qe kemi qejf qe te tjeret ti njohin po ju s'duroni dot edhe i çik dhe plas lufta ne guzhine. Hera e pare qe jam dakort me MLK Guzhina fraceze gastronomike eshte ne krye te listes dhe Paul machin gjithashtu. Nuk ka te beje fare as me thai as me guzhinen marokene psh qe eshte shume e mire. Thjesht muhabeti eshte me e rafinuar.Tani nuk guxoj te them se edhe mua me pelqen foie gras sepse ju do me thoni qe mund te shoqerojme makaronat me te.Ndoshta eshte e vertete ndoshta jo,une dua vetem t'ju them qe kjo gje me pelqen dhe mbaron filmi ketu ..... E gjeta me ne fund: mos u merrni me detaje e lagu, s'e lagu se tema eshte interesante,edhe per ata qe hane ne Mac DO /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Bej shaka Pink /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

MLK

Primus registratum

Nuk e dija une qe pinku hante fois gras ne mc Do! Vallaj tani po e mor vesh! urime pinko lol

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Egzistojne edhe MC Donalds Gastronomique. Ndoshta ne Australie per kanguret dhe ne Tailande per iguanet Si thu ti?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

KOFSHE QINGJI E PJEKUR DHE ORIZ I PERZIER ME LENGUN E MISHIT /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif obobo do me dali ndonje byc Po CHARLOTE AU CHOCOLAT cfare kryevepre. I kam te gjitha recetat e mundshme ne shtepi (edhe pse si kam bere te gjitha)prandaj mos filloni te thoni hahet me luge apo hahet me pirun,eshte antipaste apo pjate principale. O OAS a te kujtohet nje tarte me arra dhe me mjalte me duket qe na solle nje here,sa e mire qe ishte me vjenper te qare kur e kujtoj /pf/images/graemlins/cry.gif

MLK

Primus registratum

Me ara dhe me mjalte eshte embelsire per meshkuj, mos na bej lemsh dhe ti tani lol

soni2

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Dalhila, per ato huitrat kan qen tu u vra robt ne AF ti na i sjell prape ka e para! Lexo te faqja tjeter nese sdo me hy ne hasem lol

[/ QUOTE ]

e kam maru nje arke vetem kesajt jave duke i ngrene par 20-ene!!!em em em shyqyr ke beau pere ka prape sonte se ke une i marova !!

pinkparadise

Forumium maestatis

Nuk e dija une qe pinku hante fois gras ne mc Do! Vallaj tani po e mor vesh! urime pinko lol

[/ QUOTE ]
tu me cherche toi /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

PS: j'aime pas vraiment le fois gras, dc le mc do me va TB.

MLK

Primus registratum

une nouvelle mebme en devenir de la shoqate contre l'obesitée lol

moisiu

Primus registratum

peshk i sapokap (mundesisht trofte), gjoks pule me sallate ruse, pilaf me fasule, gic me patate furre, nja 30 qofte zgare dhe nje supe per shplarje ne fund

pinkparadise

Forumium maestatis

uuuuaaaaaaa...sa mir qe me kujtove pilafin me fasule, se kam shum kohe pa ngrene...

po ato 30 qoftet sikur jan shum vetem per nje person...apo me duket mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Epo ne Shqiperi eshte akoma moda kush ka bark te modh eshte boss lol

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Panine me salçiçe qe i blenim tek nje nga rrugicat afer rruges se Kavajes kur linim mesimin dhe s'kishim çfare te benim. Ose pite me gjize ne mes ose me salce e me mish te grire.

MLK

Primus registratum

Ene ti paske ble pite me salce e mish te rruga barikadave? Ca ngjyre e ke bastunin ti gruje? hahahaha

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ene ti paske ble pite me salce e mish te rruga barikadave? Ca ngjyre e ke bastunin ti gruje? hahahaha

[/ QUOTE ]E dike dhe ti historine e bastunit?????Me thuaj njgjyren e bastunit tend te te them ngjyren e bastunit tim /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif