ushqimi juaj i preferuar???

true confidental

Forumium maestatis
Re: ushqimi juaj i preferuar???

Tani qe e mendoj ushqimi im i preferuar esht djathi, te gjitha llojet me perjashtim atij te bardhe ..mgjth gjithmone plotesues mbetet /pf/images/graemlins/laugh.gif....sot du te haj kalamar te mbushur

S

Scorpion

Guest

Hajd te befte mire /pf/images/graemlins/wink.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

kush me dergon receten te ,
Fergeses Tiranase /pf/images/graemlins/wave.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

S'ka qofte tek Halla! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me cfare e mbush kallamarin?

true confidental

Forumium maestatis

Me then te drejten se kam ber vet ndonje her, por e kam par sesi , gjithmone ne furre per ta pjek dhe i hedh nje salce jo thjesht domate,esht disi me e vecante, me ereza , lihet jo me shume se 30 min ne furre dhe salca merr shijen e kallamarit

AnaBlue

Forumium maestatis

Hmmm... ide e mire per te eksperimentuar vecse nuk kam kallamar ne shtepi sot dhe nuk e bej dot. Une kam pasu bere salmon te mbushur, 2 fileto salmoni vihen prane nj-tj. Behet perzierja e spinaqit, qepe te grira dhe kerpudha dhe i shtrohen njeres fileto kurse fileto tjeter i vihet siper dhe piqet. E mira eshte qe te mbeshtillet me nje fillo byreku qe ta mbaje bute. Yummy!

true confidental

Forumium maestatis

Ide e mire Ana, ka vend gjithmone per eksperiment , ket nuk e kam provu ..po e ve ne rend te fundjaves ..thnxx for sharing

AnaBlue

Forumium maestatis

Mbushjen duket ta gatuash. Ne nje tigan me pak vaj ulliri do hedhesh qepen e grire, pasi eshte skuqur paksa do i hedhesh kerpudhat dhe ne fund spinaqin sa per te marre nje faqe. Hidhi ca majdanos nese ke ose ndonje ereze qe ti japi arome, pak kripe+piper dhe kaq. Kjo perdoret si mbushje por dhe kontorno kur ke mish apo peshk te gatuar vec. Ju befte mire.
p.s. qekur me ka ardhur mami ne shtepi nuk kam gatuar por me pare cfare nuk sajoja...

true confidental

Forumium maestatis

Hey Anna, po e bej print ket faqen e forumit dhe ngjit me magnet ke dera frigoriferit, keshtu nuk harroj asnje detaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mua mami me iku /pf/images/graemlins/cry.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

He mi se ka ikur koha qe te kemi mamin per gjithshka. Keto mamate shqipetare na llastojne si shume me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

hi mi goca ,
me duket se edhe me teper duhet te mesoheni te gatuani,
ato qe shkruat deri me tash,
nuk po me pelqejne,
por kush punon fiton,
me pelqene mundi juaj qe doni ta keni sofren sa me te pasur me gjella te ndryshme,

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Me parmigiano reggiano ka me teper shije

[/ QUOTE ]

Asiher n Bote PLako ...

Parmigiano eshte vete i kripur dhe do ja prishe Shijen ...

Une do te Sugjeroja Pecorino ... Ose Emental qe gjate Pjekjes ne Furre Shkrihet dhe Perzihet NQs do besh Kallamare te MBushur Sepse nuk e di per Cfare Recete Behet FJale ...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Mmmmm Tedi mos je gje guzhinier ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Se mendoja qe vetm Legjioni dinte me gatu nga çunat /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Dahlie qeke Mrapa Botes ... Temat e MIa jane HUmori dhe Guzhina ne Pergjithsi se KTo m Pelqejne Pavaresisht se nderhyj dhe me Tema te Tjera po qe Spara dua te Perzihem Me ...

UNe JAm 3 8 Ne Zhargon Tironc ... Qe Perkthehet me Fjale LEtrare Ca KA Restoranti une i kam Te MIat ... Ktu perfshij dhe Barin ne PUbin ose Partyt ose Catering Service ...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Po me Ted une e di mire ku shkru tina sepse t'gjemoj /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif po nuk e disha qe lali qeka guxinjer /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ana, te thashe dua nje kopje...please!

[/ QUOTE ]
Kopjen time do? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vertet tani - cfare kopje?