ushqimi juaj i preferuar???

true confidental

Forumium maestatis
Re: ushqimi juaj i preferuar???

Sushi Time ...Dolke nuk eshte icik si mengjes heret per sushi , opss justifikohesh je ngrit me oreks /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

pi nje kafe moj ,
per sushi ka kohe.
ngadal diten kush nuk ta merr /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Dolores

Primus registratum

Rini mire se do ha njerin nga juve me kete oreks...kush ma ben 1 kafe per nder /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. Impuls ec nga shpia ime per cik breakfast sushi ...sillna ndonje tim hortons a sturbucks ca te kesh on the way /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Une ke kafja jam, nescaffe classic me cream milk, me zgjon 100%.....gjessiiii by the way
Une du te di si behet rosto , ndonje variant , qe behet i pjekur

Dolores

Primus registratum

i pjekur del i thate....ose lere per nji kohe te gjate me leter alumin edhe zbuloje gjys ore ne fund

Dolores

Primus registratum

I am not an alcoholic ...i am just herbs friendly /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Duhet ta kisha kuptu nga avatari, po kur je pergjumesh , sperqendrohesh ke detajet , vetem ke thelbi /pf/images/graemlins/laugh.gif....
Ke ajo tema e femrave dhe hashashit, na jep nji mendje edhe ti , me sa di e keni te legalizuar ju andej nga qyteti juj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Nhaaa nuk shkruaj ne tema 1 anshe une jam per tema unisex ....atje e kam shprehur mendimin /pf/images/graemlins/laugh.gif...hej po ca bo ti mi e ke zbatuar ligjin kohet e fundit apo hic?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Dolke o llupse hajde mi se une ku s'po te kerkoj E ke mor vesh kafazin mi hajde mi se po te pres gjalle ne bote se futem pa ty /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Thuj po, Dolke, thuj po /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Dolores

Primus registratum

Ca o bere mi .....shpjegom /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Dolke, un jam e pergjegjshme mi , behem high nga te tjera gjona /pf/images/graemlins/cooli.gif.....
Thnxx per idene e aluminit /pf/images/graemlins/laugh.gif, por ndrova mendje per roston, po i bie shkurt..

Dolores

Primus registratum

Do na ftosh per dreke mi edhe na bej high me ato gjerrat e tua /pf/images/graemlins/laugh.gif.... jemi 2 veta...preferon vere te bardhe apo te kuqe?qe te sjellim? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Beje per 3 veta se po vij dhe une /pf/images/graemlins/smile.gif Po marr dhe Chardonel me vete /pf/images/graemlins/tongue.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

A mund te vi dhe une
ju sjell nga keto gjethet e Dolkes te bera per merak me doçkat e mia te vogla /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif
ne fund fare pas nje darke te mire ja vlen apo jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Hajde ju befte mire

yamaSushiPlate.gif

[/ QUOTE ]

J'AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE LES SUSHI

S

Scorpion

Guest

Dahlia hajd me mua ti, te hame nje darke nen dritat e qiriut, e ne ambjent te hapur
romantic_dinner.jpg

true confidental

Forumium maestatis

Bobo, sa qenka shtu lista ......a me jepni nji dor se sia them hic ........doni ta dini menune .......mish qengji me patate te kuqe , behet vet ........
Vere te kuqe ......tjeter gje nuk shkon .....Chardonel ..ok por vetem si aperitiv.....
Une akoma po behem pishmon qe e mora persiper , kur dielli po shkelqen perjasht .......
Nejse I-podin ke veshi, goten e whiskyt ke tavolina , nje sy ke forumi, nje sy ke furra .......jo keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

/pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

o ketu verdalle paska shku puna, /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif