ushqimi juaj i preferuar???

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: ushqimi juaj i preferuar???

e mir hapeni ju restorantin edhe un do jem klientja e pare ....
po ça kuzhine do beni ??? albaneze....??? vallaj version shqip kam hanger 15vjetet e para te jetes time...dhe jam e mushme deri ne gryk /pf/images/graemlins/laugh.gif me qene noj lloj tjeter ....jam e para /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

erdhe ti

me zbardhe faqen e Avarit moj /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahhahah....ne ke bo noj gjo me hanger ti....se me ka mar uria mu...keshtu qe hajt dépéche toi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

po nuk di te gatuj,
te kam then disa here.

ja jame kete jave ne pushim.

ka dy ore qe dua te dale,
por mbeta ketu ,ku me sheh,

mami me thote se i solla gazepin sot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

dmth, si nje femije i lazdruar,

pink
din te beshe Bozen e tirones /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

aman vetem per BOZ mos me fol, se u bon 5vjet qe i them te gjith atyre qe njoh te me sjellin kur kthehen nga shqiperia /pf/images/graemlins/cry.gif edhe ose harrojne, ose i derdhet ne avjon edhe e mbushin gjith avjonin me boz /pf/images/graemlins/lol.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

per ty paskan, /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

be aviontet, shkret, /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

moonlight

Primus registratum

Receten e BOZes maj mend ta kem hedhur ketu (ka nja nje vit te pakten) ...po deshe ta hedh prap pink. Ama po te jesh si puna ime qe rri large recetave me me teper se tre ingrendiente apo qe duan me teper se 15 min. per tu pergatit ...ma thuj qe te mos mundohem kot. /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Mua me ka hypur nje fiksim i shthurur me "Tomato Basil" soup prej Progresso. Kam tre jave qe ha te pakten nje kanoce ne dite /pf/images/graemlins/eek.gif. I bera portokalli enet plastike ne mikrovale. /pf/images/graemlins/laugh.gif Cudi se supen e domates se fusja ne goje me pare, madje edhe tani cdo tjeter pervec progresso-s nuk me shijon fare.

pinkparadise

Forumium maestatis

po po e dua, ska gje nese eshte e merziteshme te behet, do e bej 1 here dhe per gjith vitin /pf/images/graemlins/laugh.gif ta fus ne nje fuçi te madhe /pf/images/graemlins/lol.gif

e pash edhe receten qe kishe vene tek tema, por e ke anglisht, do isha me e interesuar shqip ne fakt /pf/images/graemlins/laugh.gif qe mos ngaterrohem edhe te bej gjize ne vend te bozes /pf/images/graemlins/laugh.gif

flm /pf/images/graemlins/kiss.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

SHIRAZ

Sa emer i bukur i veres,
Australianet i vune kemben te gjitheve me kete vere, /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

gurax

Pan ignoramus

Legjon, kush e ka meriten, emri i veres apo australianet ne pergjithesi? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tonce po.. vere Narte. Tonce.. po te duht uthull per peshkun, kur s'ke limon, e leme ne diell nje shishe vere narte dhe behet qe te lesh gishtat! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ca peshku nje here se harrova me pyt?

Legjionixx

Forumium maestatis

Australianet ,
kane perparuar shume me kete vere /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ladouce2005

Primus registratum

Legjion faleminderit /pf/images/graemlins/smile.gif
Tonce se mos na ftosh more /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Ti Guri peshkun duhet t'a kesh ushqim te preferuar...sidomos kur "vishesh" me Sylvestrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une po ha nje mini sandwich brie on baguette /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

SHIRAZ

Vjen per darke,
se sandwich s'te ngop dot /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif