ushqimi juaj i preferuar???

MLK

Primus registratum
Re: Ushqimi juaj i preferuar?

Te pyta ty meqe e kishe bo tashme recerchin mij /pf/images/graemlins/laugh.gif Mu ma ka ndalu doktori me u mor me keshtu kerkimesh, se jom me zemer te dobet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Tashti ti ben sikur une s fola shkoqur edhe ti sikur se kape shkoqesine time /pf/images/graemlins/laugh.gif.....une do sillja nji foto po mos te me kishe thene kete punen e zemres /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. po c ne kaq sensitive ti ne punet e madhesive mer?...mos po nuhas ndonje lekundje nga ana tjeter e ylberit une /pf/images/graemlins/laugh.gif (shaka e)

MLK

Primus registratum

Jo mij thjesht me dit ça veni zej ne rrjesht /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

po ti je shqipo mer burre ...gjerrat duhet te jen shume me ndryshe...po si ka mundesi qe se ke zbuluar ti kete?...mos je fringo fare? /pf/images/graemlins/lol.gif....

MLK

Primus registratum

Era amballazh maj ala, sa me kan qit prej qese /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps. me zuni pak frika ne fakt se i kom pak syte me bisht ne une /pf/images/graemlins/lol.gif

Dolores

Primus registratum

aman se shkuma e detit ma ben mishin kokrra /pf/images/graemlins/lol.gif
Mos te kan zene ne kohen e kinezit mer? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Sa t'mdhoja t'bohen kokrrat ty e, 3 inch? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

kalo ne gjini njerzore MLK...se nuk i masin si lopet ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ka ne vene qe mund ne te bohen ka tre inch po ho, te pakten 2 prej kokrrave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

paske shijuar kompanine e ca masave trupore xxl ti djalo /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

/pf/images/graemlins/lol.gif Dolores, usqimi ndikon ne 3 inch deri ne moshen e adoleshences. Me tutje s'te gjen gje dhe eshte atehere pikerisht kur fillon dhe vertet e shijon usqimin "qe t'i con syte shtrember" /pf/images/graemlins/laugh.gif Cdo gje, perfshire dhe "Chaofan" eshte freshly made and promptly hot! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iola, s'ka me ke ambasada polake jo. Dhe une kam pertuar te shkoj nje here ne jave deri prapa stadiumit "Dinamo" ku jane shperngulur se fundi. /pf/images/graemlins/wave.gif

Dolores

Primus registratum

Yllo just checking in se deri ne Shtator s dua te kem ndonje shocking news /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Ah uroj ti keni te fresketa e tju bohen shendet e...po ne knej na futeb friken gurax me keto investigimet me kamera te fshehta/pf/images/graemlins/mad.gif
Ps, per punen e gjatesise, ngel metoda e plakave, me var i tulle me spango /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum
Re: ushqimi juaj i preferuar???

Mallkuar qofte, Stefan Bardhi, dhe bija e tij Shega /pf/images/graemlins/laugh.gif qe kan pas bo qofte mrapa stadiumit Dinamo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

tu keputf ai gishti ishallah /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Ngelin ne 4 te tjere, pa merak /pf/images/graemlins/laugh.gif kete shprehjen ish halla se kapa une, mos eshte si puna e ish burri-t ish grus me i fjale muhabet eksi mo dmth eks halla /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

booooo ti i paske te gjitha keqija ene fringo ene kaur /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

paskeni pase ushqime festive,
deri me tash. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK.
Te presim per recetat, na the para disa diteve,
ti bejme gati letren dhe kalemin. /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif