ushqimi juaj i preferuar???

MLK

Primus registratum
Re: ushqimi juaj i preferuar???

Mes conneries c'est ma nouriture preféré, pour mon ame /pf/images/graemlins/grin.gif

ladouce2005

Primus registratum

Kane, sa pa naze qe je /pf/images/graemlins/smile.gif
Byrek me peta te pjekura dua une, se eshte e pesta here qe e them /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Ushqimi im i preferuar:

Perime te pjekura me vaj e uthull /pf/images/graemlins/laugh.gif
Patellxhane, speca te kuq dhe kunguj, me djath te bardhe deleje. /pf/images/graemlins/tongue.gif

blendiys

Primus registratum

Nje sallate me ullinj Berati me qepe te prera holle, limon i shtrydhur, vaj ulliri dhe kubike portokalli.

Po sallate vetem me qepe te bardha, lene per nje nate ne uje per ti dale era dhe djegesia?.

Guest

Qenka nata e "sallatave" sot

Po ty te bie ta hash neser, se ti dali djegesia qepeve /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Per mua s'ka problem, por me duhet te fle ne divan pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
....dhe neser e di qe do kem kete mide.
Me mire pa ngrene... /pf/images/graemlins/laugh.gif

LUANESHA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nje sallate me ullinj Berati me qepe te prera holle, limon i shtrydhur, vaj ulliri dhe kubike portokalli.

Po sallate vetem me qepe te bardha, lene per nje nate ne uje per ti dale era dhe djegesia?.

[/ QUOTE ]

mmmm... edhe nji piate per mu /pf/images/graemlins/goofy.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

MLK

Primus registratum

Gniachi,
Per sot ne darke, merrni 400g Gniacchi, ne nje tigan i hidhni pak gjalpe, dhe i jepni nje te skuqur te lehte qe te te behen doré, shtoni pak krem qumeshti (ne menyre qe mos te thahen)
Ngrohni perpara furren e sobes dhe hidhni Gniacchi-t nga tigani nje ne tave te ceket po te shtrire, siper hidhni djathe rape ( apo te grire si ai i pizzave apo afersisht)
Pak piper e pak kripe, i lini nja 20 min deri sa djathi te shkrihet plotesisht mbi Gniacchi-it. /pf/images/graemlins/booki.gif
Nxirrni taven nga furra e ju befte mire

MLK

Primus registratum

Gniacchi hyn ne familjen e brumerave, dmth brum i perzier me patate dhe me veze e jane te medha sa ravioli.

Guest

gnocchi.jpg

Per keto e ke fjalen??
Emrin origjinal e kane: Gnocchi (dhe nuk i perkthejne as ne gjermanisht)

MLK

Primus registratum

Je shume e mire me keto fotot, faleminderit Fanta.
Mbreme bera e nuk jane te perkthyera, por vura emrin e sakte qe kishte kutia, mos kane qen fallco /pf/images/graemlins/laugh.gif Do kem ble ka ato te kondrabandes une /pf/images/graemlins/tipsy.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kane, sa pa naze qe je /pf/images/graemlins/smile.gif
Byrek me peta te pjekura dua une, se eshte e pesta here qe e them /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]Byrek me peta te pjekura the ????
do ha sot per dreke tek nje shoqe qe i kishte dale shpirti tu i pjek /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif. Ti e di per ke e kam fjalen,apo jo ? /pf/images/graemlins/kiss.gif
Mos u merzit se po ha dhe per tu /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Lum si ca qe kane shoqet byrekaxhije, u ka bo me ik ne Tirone me honger byrek tani /pf/images/graemlins/laugh.gif Nejse ty te befte mire xhanem, po ne ça ke qe na hap nepsin kot /pf/images/graemlins/tipsy.gif