URREJTJA,AMBICJA,EGOJA...

lovedevotion

Primus registratum
URREJTJA,AMBICJA,EGOJA...

CFARE DO TE THONIT SE DISA NJEREZ JANE TE GATSHEM TE BEJNE GJITHSHKA PER TE ARRITUR ATE CFARE ATO NUK MUND TE ARRIJNE VETE POR MBI FATEKEQESINE NDERTOJNE LUMTURINE E TYRE...

lir

Primus registratum
Re: URREJTJA,AMBICJA,EGOJA...

me fal, po se mar vesh ku e ke?
ajo cka the ti eshte nje fakt dhe sbesoj se do debat..gjithsesi eshte nje shkulje veshi, per te ulur egon dhe ambiciet tona, besoj... :confused:

bona

Primus registratum

varet per cfare aspecti te jetes e ke fjalen dhe sidomos ne cfare shoqerie e ke fjalen. keto gjera nga experienca ime ndodhin vetem ne shqiperi. shkote shoqja jote e ngushte te nxirrte bojen tek i dashuri jot, apo tek zysha apo tek shefi. ketu ku jam une si merr njeri per baze si ne shoqeri, ne shkolle apo ne pune, dhe po ta marr vesh une qe ndodhen i hedh ne gjyq edhe ate qe me ben te keqen dhe ate qe i mban ison.

Garuzhda

Primus registratum

teme interesante!
do thoja vetem qe per te gjykuar nje person duhet te vihesh ne pozicionin e tij ose asaj. gjithsesi une nuk jam dakort te ndertosh lumturine tane mbi fatkeqesine e tjetrit. se duhet te kemi parasysh liria ime fillon aty ku mbaron liria e tjetrit.

hawk

Primus registratum
Re: Colin

Kjo asht teoria e kapitalizmit,"bjeri i fort t'ligut" si me than.
Nuk asht gja e re.Individualizmi,materializmi,skolarizmi...etj sjellin shkterrim te individit,egoizem ekstrem dhe ndertimi i lumturis mbi fatkeqsine e tjetrit.

Guest
Re: Colin

me fal te kesh ego nuk eshte gje e keqe poashtu te jesh ambicioz por pa e demtuar tjetrin prape eshte brenda rregullave shoqerore dhe po nuk urreve nuk je ne gjendje te dashurosh ndersa te krijosh lumturin tende ne fatkeqesite e tjetrit e papranueshme