Urrej meshkujt me Bizhu

shpresa

Primus registratum
Urrej meshkujt me Bizhu

Une i urrej meshkujt qe mbajne gjys kile flori ne qafe, berrylla dhe gishta.
Mendoj se nuk iu shkojne dhe preferoj cunat qe e mbajen veten thjeshte, paster, bukur.

Biles as femrat qe egzaxherojne me bizhuteri nuk i preferoj fare. Per vete me keni...lakuriq. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

PS. Por kjo teme ishte per meshkujt me bizhu, jo vajzat. OK?

karamel

Primus registratum
Re: Urrej meshkujt me Bizhu

mos ia fut kot se eminemit i kane lezet, vetem veshet ka te shpume dhe eshte super!
kurse per tatuazhin me te bukur (pas eminemit) e ka busta rymes!
zinxhirat i shkojne zezakve, dhe te gjithe meshkujve qe i ngjajne slim shadit! :thumbsup:

xhoni

Primus registratum

Cdo njeri ka ekstrat e veta.Smund ti gjykosh me meshkujt nga bizhuterit,sic nuk mund te gjykosh me femrat nga veshja.
Une per vete e kam me periudha.Ps:kam nja 1 vit qe as ore nuk mbaj.Me pare kisha shume flori si ne qafe dhe ne duar.
Cdo gje shkon nje cik pas modes dhe nje cik pas qejfeve.
Temehapesja me mire te thoshte se si pelqejne te tille meshkuj,jo i urren se me duket pak i egzagjeruar si perkufizim.

Ah se harrova.
Ka akoma njerez qe u duket vetja me te forte po te kene varse te trasha :lol:

SweetAngel

Primus registratum

Xhoni

Nje femer EDHE MUND ( po e theksoj) ta gjykosh nga veshja, veshja tregon me shume nga cmund te imagjinosh, veshja, floket, menyra e te vepruarit, e shume te tjera, por bizhuterite te meshkujt, varet, se ka nje varse, nuk ka asgje te keqe.

Por kur behet fjale per veshje, qofte femra qofte meshkuj, ehhhhh aty ndryshon pak puna.

bobo

marksist-enverist

...

...Per vete me keni...lakuriq.

epo i pirsing (a si ja thojn)duhet pas! /pf/images/graemlins/wink.gif , sa per ta ngref i fije ... me dhembe :devil:

Antionline

Primus registratum

as un nuk i pelqej keto gjerat tek meshkujt, gjera te tilla nuk tregojne seriozitet, mund te mbahen ne nje kohe te caktuar kur je i ri mbase pranohet, por dhe ato qe i mbajne do te vi nje dite do ti duken te teperta, sepse jane te teperta dhe do ti heqin. edhe une jam me ate qe mashkulli nuk i nevoiten gjera te tilla.

abs

nuk e di...

Forca varza, binju djemve, :devil:
n fakt ato qe ja kan vu vedit zingjirin(at) n qafe e merritojne e pike. /pf/images/graemlins/laugh.gif
vec binju pa emocione, dmth jo me kaq shume urrejtje :lol:

Princesha

Primus registratum

Kur ske pare lakuriq do rrish dihet, jo un ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Personalisht nuk kam gje kunder meshkujve qe mbajn bizhuteri, vecse gjithcka jo me ekzagjerim.

Psh. disa qe ende nuk e kan pa punen me sy kurr, kan nji kuintal ar ne qaf edhe kjo nuk shkon tash.

assassino26

Primus registratum

Jo mi un po rrijsha lakuriq se po te pritsha ty,jo se s'kam pare.
Nejse.
Eshte me mode goce cdo gje.Me perpara po te mos kishe ka i kuintal flori,te te varej qafa prej florinit sti hidhte nai goca as qyrret,kurse tashi eshte me ndryshe.
Ata qe mbajne flori jane kshu tipa qe duan te behen si te forte ose gjysem pede.
spara mban me njeri flori(cunat),ose mbajne ndonje gje te bukur edhe te thjeshte

Diavolessa

Valoris scriptorum

Edhe una du kete te thjeshten ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

E pranoj si dhurate ..s'kam marre hic /pf/images/graemlins/laugh.gif

4.jpg

pS: Florinit i ka dale moda, sidomos atij te verdhit /pf/images/graemlins/tongue.gif
Tash une per vedi nje rreth platini me nje solitario e pranoj, pavaresisht se bizhu nuk vej shume.

pSs: Nuk i paske pa cunat mire ti maj, se mbajne vec rruza ke qafa , ma keq se femnat /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

seicili ben zgjedhjen e vet ne stilin e tij dhe cdo njeri ka te vecanten e vet si rrjedhoje...
dhe ti qe e konsideron veten "lakuriq" terhiqesh nga nje person me shije te njejte, dhe ai qe e "zbukuron" veten me lloj-lloj bizhuzh, pelqen njerez te llojit te tij. ka vend per te gjithe ne kete bote, fatmiresisht. une nuk urrej njeri deri tani /pf/images/graemlins/laugh.gif
personalisht e kam me dite. ka dite qe jam "lakuriq" ka dite qe ve nja 3-4 unaza, vathe, varse, etj etj varet nga "HENA" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

dhe ti qe e konsideron veten "lakuriq" terhiqesh nga nje person me shije te njejte,

Tashti, normalisht, kur jon te dy lakuriq do te thot qe terihiqen se s'ben! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cdo ekzagjerim, qoft me bizhu, qoft me sjellje etj etj, nuk eshte aspak i kendshem.

abs

nuk e di...

nqs i kan me ck brekt ngaqe asht firma e Beba ata mos t analizohen,kurse t tjerve :smash:

:rockband: