helibak mucogllava
Primus registratum
Re: Urime per Kristinen 13
kete desha te pershendesja mi :tipsy:
Ps: me i bukur se mua eshte

Ps: me i bukur se mua eshte

kush eshte me i mir Ylli apo shpirti /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga kristina13:
[qb] ky eshte yll.po ti je si shpirt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ate qe kam me afer /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]kush eshte me i mir Ylli apo shpirti /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga kristina13:
[qb] ky eshte yll.po ti je si shpirt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ose me mir ke ke ti me shm xhan YllIn apo shpirtin /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ke ke ti me afer miiiiiiiiiiiFillimisht postuar nga kristina13:
[qb]ate qe kam me afer /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]kush eshte me i mir Ylli apo shpirti /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga kristina13:
ose me mir ke ke ti me shm xhan YllIn apo shpirtin /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
pomire ne gjeografi dhe filozofi se ke mesuar se me afer kemi shpirtin ne /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]ke ke ti me afer miiiiiiiiiiiFillimisht postuar nga kristina13:
[qb]ate qe kam me afer /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
ose me mir ke ke ti me shm xhan YllIn apo shpirtin /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb][/qb]
e kam mesuar mi po ti e di qe uen vdes per nje çik troçkllek /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga kristina13:
[qb]pomire ne gjeografi dhe filozofi se ke mesuar se me afer kemi shpirtin ne /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]ke ke ti me afer miiiiiiiiiiiFillimisht postuar nga kristina13:
ose me mir ke ke ti me shm xhan YllIn apo shpirtin /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb][/qb]
po ma thuaj qe ta them /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga kristina13:
[qb] ee ti po ti...po dhe mua me pelqen troclleku por kur ma thone jo kur e them :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ca te them e ca do me thuash?Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]po ma thuaj qe ta them /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb] ee ti po ti...po dhe mua me pelqen troclleku por kur ma thone jo kur e them :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse ti do te ma prishesh syrin me ndonje tjeter?Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] dmth mi kristina qe kot mundohem une te prish mendjen me na nje tjeter ty ti ma ke ven mua syrin dhe sme shqitesh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]pse ti do te ma prishesh syrin me ndonje tjeter? [/qb][/QUFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] dmth mi kristina qe kot mundohem une te prish mendjen me na nje tjeter ty ti ma ke ven mua syrin dhe sme shqitesh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo po thash ta provoja dhe une nje her se skisha provuar gjera te tilla
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]sa te di koka ti?nuk me the po do ti te ma prishesh mendjen me thuaj... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga kristina13:
[qb]pse ti do te ma prishesh syrin me ndonje tjeter? [/qb][/QUFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
jo po thash ta provoja dhe une nje her se skisha provuar gjera te tilla
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]![]()
hehehhe...bobo po te vinte dolcja tek kjo faqe do me bente te vdekur :lol:Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] jo sta them sma ben zemra /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sme doli gje mua aty /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]![]()
nga keta te dy eshte me i mir ky i mezit /pf/images/graemlins/laugh.gif dmth une /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]