Urime per Ditlindje.!

mirdita

Papirus rex
Pershendetje,kerkoj disa urime per ditlindje me duhet shum,nese dini ndonje ju lutem te shenoni ketu !
Faleminderit shum. :)

Narkomane

Valoris scriptorum
Urimet e mia me te perzemerta. Zoti ndricofte rruget e jetes tende dhe Fjala e Tij ndricofte zemren tende.

Narkomane

Valoris scriptorum
Zoti krijoj universin por nuk ishte i kenaqur,kerkonte dicka gjeniale dhe perfekte...dhe atehere krijoj ty.EDHE 100!

Narkomane

Valoris scriptorum
Trendafil i celur, 1000 urime per gjithe jeten!

Per
ditelindjen tende desha te te dhuroja dicka te vecante, te kendshme,
fantastike, por nuk mu duk e pershtacme te mbyllesha ne brenda nje
pakoje dhurate. Shume urime
!

Narkomane

Valoris scriptorum
Shume kilometra na ndajne, por dashuria ime per ty kalon cdo limit...sidomos ne kete dite.Shume urime yll!

Nuk
uroj qe jeta jote të jete e gjate sa jeta e një Yll,jo se kjo do ishte
shum e gjate.Nuk uroj qe jeta jote të jete e gjate sa jeta e një
Trendafili,jo se kjo do ishte shum e shkurter por uroj qe jeta jote të
jete e shendritcme si Ylli dhe e bukur si Trendafili "URIME DITELINDJEN
´´

Narkomane

Valoris scriptorum
Nuk uroj qe jeta jote te jete e gjate sa jeta e nje Ylli,do ishte shum e gjate. Nuk uroj qe jeta jote te jete e gjate sa jeta e nje Trendafili,do ishte shum e shkurter. Por uroj qe jeta jote te jete e Shendritshme si Ylli dhe e bukur si Trendafili

Narkomane

Valoris scriptorum
Eshte nje ndjenje shume e bukur kur e di qe dikujt i pelqen ti, dikush mendo per ty, dikujt i nevojitesh ti, dikush nuk mund te jetoj pa ty, dikush kujdeset per ty. Por eshte shume me mire dhe eshte shume e rendesishme kur ai
“dikush” nuk e harro kurre ditelindjen tende. Shume Urime per Ty te Deshiroj edhe 100 Pranvera te Lumtura.

Narkomane

Valoris scriptorum
~ S'te uroj asgje me teper pervec Lumturise sepse ajo perfshin gjithshka qe duhet ne jete . . Gezuar Ditelindjen ♥♥ !
394662_222552634497273_605037507_n.jpg

Ledionik

Primus registratum
Urime Per Ditelindje burrit tim te dashur, Kam nderin të kujtoj se ti je njeriu me inteligjent, i durueshem, dhe baba i zoti! Unë te jam mirënjohëse që të kam pjese në jetën time! Faleminderit qe mi ke plotesuar te gjitha deshirat dhe me ke mbajtur si nje princeshe! Gezuar Ditelindjen!

Artin

Papirus rex
Ku humbi urimi i bukur shqip "U befsh 100 vjec! " ???

Tani na e kane zavendesue me " u befsh edhe 100"