Urime Goces se Karroxhiut!

bebi

Primus registratum
Re: Urime Goces se Karroxhiut!

momentalisht jam ne kolegj, institut t'arteve, ku i dihet, perderisa kam ardh deri ne australi shpresoj qe fati t'jete prep zemergjane me mu si ka ken deri tesh. /pf/images/graemlins/tongue.gif
gjithsesi urime e suksese :kiss:

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
[qb]
Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] iii ca paske qen tija mi penelja :smash: . Po pse mi kto gjona nga tjeret do i morrim vesh neve. mundohu una boj pepjekje per tyja hap libra edhe pyt rob gjithanej duke ju dhon dhe pare edhe muve sme paske thon asigjo fare. Mir mir se te tgjitha ne ket dynjo lahen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Uuuuuu , une doja me ta bo surprize me shejton, do i bisha deres tate kur nuk ta priste menja /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Amon mi goc vetem ksi suprizash mos na bo se do na gjesh me carcaf te palam masanej dhe hajt te mbush menjen un tyja se jan bo nga zhuli dhe jo nga ndonjegje tjeter.
P.s ca e ca ta zen deren kshu si me te qeshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Urime te dyjave.E paskam marre vesh me vonese po sinqerisht mu bo shume qejfi.Mo n'fun ene i durrsake m'Oxford /pf/images/graemlins/wink.gif Good luck lali :thumbsup:

Guest

sa me mbare dhe sa me shum suksese /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

Me ne fund arrita. Ju pershendes te gjitheve nga ishulli ne catine e botes te Alinosit. /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/smile.gif

Pac sa me shume fat per cdo gje :kiss:

Goca

Primus registratum

Alinoso , mbylle ket teme e shkrujme te tjetra se u bome lomsh.