Urim

Ema

Goddes
Re: Urim

ngjizjen e paperlyer?

P.s:EDhe mos me kopjo firmat,rrace deshtaku si jevga jote. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Mono

Forumium praecox

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ngjizjen e paperlyer?

P.s:EDhe mos me kopjo firmat,rrace deshtaku si jevga jote. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

hahaha per Zotin qe doja te vendosja si Firme Einmal is Keinmal derisa ta pashe qe e paske vendos! /pf/images/graemlins/frown.gif

Te pakten une e vleresoj mire Einmal, ti kupton vetem Ngjizjen e Paperlyer /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ema

Goddes

Me kish dale nga mendja qe te kisha dhene Biblen(me duket dhe me ca nenvzime nga fillimi).

Harrohet Einmal zemer,pastaj si vete bota rrokullime.Ato vargjet e Porclain i kena bo ping-pong.

Mono

Forumium praecox

e kisha fjale per Einmal is Keinmal ne teresi si shprehje!
Pra nuk duhet te mjaftohemi vetem me nje jete, por me sa me shume te mundemi!
Ta uroj!

alinos

Forumium maestatis
Urim per nje njeri te dashur

Te uroj zemer, qe neser te jesh plot shend e vere! Te uroj qe neser, kur te ma kalosh perseri, te zgjohesh me nje buzeqeshje qe te del nga shpirti, i cili uroj te jete duke buzeqeshur dhe ai. Te uroj shpirt i vrare te gjesh paqe dhe te ecesh perpara. Te uroj te gjesh vetveten! Ta falesh, ta duash ate dhe me pas te duash dhe ata qe te rrethojne! Te uroj te gjesh ate shpirt te bukur qe une e kam prekur me duart e mia, e qe te ka kthyer gjithnje ne nje shtylle vigane ne syte e mi te lodhur! Te uroj te dalesh nga fundi i detit! Mjaft fole me peshqit! Mjaft nuhate aromen e flokekuqes qe te bleu iluzionet per dy cigare! Mjaft u stermundove duke u perpjekur t'i shpetosh vetevetes!

Te uroj ta duash veten ashtu sic te kam dashur une ty!
You are special! You will always be! Just show it!

simply me: alinos

Erind

Forumium maestatis
Re: Urim!

Te uroj te materializohesh, te prekesh veten me lekuren e dores dhe te ndihesh "egzistenc"!

Ema

Goddes

Uroj Alden qe te behet njeqind vjec se numrin s'ja kam dhe se Mandi s'ma nis.
Zogu s'ke per la lexu urimin po dije se ne 1 maj jam kujtu per ty dhe te kam uruar lumturine!
Te puth o shoqe barrikadash!

Dotesa

Primus registratum

Ju uroj nje jete plot diell dhe te trashegoheni me plot beba te bukur dhe nje pleqeri te mbare plot me nipa e sternipa perreth!!!
492605_wedding_wishes_invitation.jpg

Kercefshi e kendofshi cdo dite te jetes tuaj duke ngelur kaq te mrie sa jeni edhe sot!!!!
Udhetim te mbare drejt jetes bashkeshortore!!!!

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

ps. Po ju perseris nje keshille qe me kane dhene mua..."sulla vostra ira non tramonti mai il sole"

irene

Primus registratum

tani u ftillova une si qysh tek ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

sei un tesoro /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

p.s. pse nuk ve si avatar nje nuse prej verteti ti llasticeee /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Danae

Primus registratum

Uroj shkruesin e enderrave,per te cilin kam perhere nje ndjenje dashamiresie te paster,pikerisht sot.