Urim per Shen Valentin

Blitzy

Primus registratum
Urim per Shen Valentin

Kam nje problem per te cilin shpreseoj te me jepni nje mendje. Une kam 7 vjet qe kam ikur nga Shqiperia dhe kthehem vetem per pushime verore, keshtu qe jam shkeputur nga maredheniet sociale aty. Sic e dini, Shen Velentini po afron. Ketu ne Amerike nuk konsiderohet aspak gje e keqe te urosh dike, duke perfshire shoqerine, mesuesit, prinerit, dhe te tjere. Dmth, nuk ta marrin me qellime te dyta. Problemi qendron ketu.. Dua tja uroj nje vajze ne Shqiperi me te cilen kam nje maredhenie te nderlikuar. Dua qe te dije qe mendoj per te dhe kam qejf te komunikojme, por nuk dua qe ta kuptoje direkt qe e mendoj maredhenien tone si dicka me shume (dashuri). Pyetja qendron ketu: Si perceptohet nje urim per Shen Valentin ne Shqiperi? A eshte kjo nje feste per te cilen urimet jane te rezervuara per te dashurin/dashuren apo "lejohet" edhe per shoqeri, etj.

Nuk e di se sa mire arrita te shpjegohem :p Pres pergjigjet e juaja. Faleminderit!!

marina s.

Forumium maestatis
Re: Urim per Shen Valentin

Me sa po kuptoj une kjo goca te pelqeka, po ti s'do me trash muhabetin. OK. Ne Shqiperi urohet edhe shoqeria, por zakonisht ajo shoqeri qe dihet se nuk te keqkupon. Ti me kete vajzen paske marredhenie te nderlikuar, nje marredhenie e tipit " as mish as peshk" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif dhe kjo e ngaterron pak punen. Per mendimin tim, urimin mund t'ia besh, por duhet te jesh i kujdesshem tek FORMULIMI i urimit (formulohet ndryshe per dike qe do, ndryshe per dike qe pelqen, ndryshe per nje shok/shoqe...).

Ke nevoje te te ndihmojme edhe per formulimin e urimit? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Blitzy

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Sceptic</div><div class="ubbcode-body">Me sa po kuptoj une kjo goca te pelqeka, po ti s'do me trash muhabetin. OK. Ne Shqiperi urohet edhe shoqeria, por zakonisht ajo shoqeri qe dihet se nuk te keqkupon. Ti me kete vajzen paske marredhenie te nderlikuar, nje marredhenie e tipit " as mish as peshk" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif dhe kjo e ngaterron pak punen. Per mendimin tim, urimin mund t'ia besh, por duhet te jesh i kujdesshem tek FORMULIMI i urimit (formulohet ndryshe per dike qe do, ndryshe per dike qe pelqen, ndryshe per nje shok/shoqe...).

Ke nevoje te te ndihmojme edhe per formulimin e urimit? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

Haha, ti e ke kuptuar situaten plotesisht. Shume faleminderit per pergjigjen!! Rofsh per propozimin, por urimin do mundohem ta bej vete, se eshte nje gje qe e kam menduar shume. Ishalla mire

policia

Forumium maestatis

mua me duket feste koti...
ngrihen tani te gjithe dhe mendojne per leket qe do te shpenzojne per te blere dhurata, qef i madh, gezim i madh...
nuk e di une, me personin qe kam prane nuk eshte se ndihem me ndyshe sot, sot e dua po aq sa e kam dashur edhe dje dhe nuk e kuptoj pse sot duhet me e mbyt me perqafime, me dhurata, me fjale romantike te menduara qe para nje jave...
ne fakt dua te ma shjegoni pak kete situaten e sotme, pasi jo me larg se heret ne mengjes u zura burrin...
ai gjithe qef me kishte pergatitur nje surprize dhe ma kishte vene poshte jastekut dhe nje kartoline siper tij...
dhe ai tani po acarohej qe pse une nuk po zgjohesha per ta uruar, per ta perqafuar, per ti thene fjale romantike. ne fakt une nuk e kisha menduar kete dhe po ndiqja rutinen e perditshme kur zakonisht zgjohem 30min pasi ai ka ikur ne pune...
ok e kam menduar ti ble dicka kur te dal nga puna dhe do te dalim ne darke, nuk e kuptoj pse gjithe ky stres i madh per kete dite...

marina s.

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Blitzy</div><div class="ubbcode-body">
Haha, ti e ke kuptuar situaten plotesisht. Shume faleminderit per pergjigjen!! Rofsh per propozimin, por urimin do mundohem ta bej vete, se eshte nje gje qe e kam menduar shume. Ishalla mire</div></div>

Edhe une te uroj te te shkoje mire! Je i sigurt qe ajo nuk eshte nga ata persona qe e konsiderojne feste idiote S.Valentinin? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Blitzy</div><div class="ubbcode-body">Kam nje problem per te cilin shpreseoj te me jepni nje mendje. Une kam 7 vjet qe kam ikur nga Shqiperia dhe kthehem vetem per pushime verore, keshtu qe jam shkeputur nga maredheniet sociale aty. Sic e dini, Shen Velentini po afron. Ketu ne Amerike nuk konsiderohet aspak gje e keqe te urosh dike, duke perfshire shoqerine, mesuesit, prinerit, dhe te tjere. Dmth, nuk ta marrin me qellime te dyta. Problemi qendron ketu.. Dua tja uroj nje vajze ne Shqiperi me te cilen kam nje maredhenie te nderlikuar. Dua qe te dije qe mendoj per te dhe kam qejf te komunikojme, por nuk dua qe ta kuptoje direkt qe e mendoj maredhenien tone si dicka me shume (dashuri). Pyetja qendron ketu: Si perceptohet nje urim per Shen Valentin ne Shqiperi? A eshte kjo nje feste per te cilen urimet jane te rezervuara per te dashurin/dashuren apo "lejohet" edhe per shoqeri, etj.

Nuk e di se sa mire arrita te shpjegohem :p Pres pergjigjet e juaja. Faleminderit!! </div></div>

Un kam degjuar qe ne Shqiperi i thohet shkurt qarte bukur ..
Une te troc ty ... Po ti me troc mua ?:D

meqe ra llafi gezuar Shen Valin te dashur Forumista /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

princess

Primus registratum

Ne USA mund te urosh kedo per shen valentinin,sic mund te urohet per cfaredo feste tjeter si"Gezuar vitin e ri",kjo do te thote qe i percjell tjetrit thjesht nje urim "Festofsh gezuar me ate qe te do zemra!" dhe kaq.

anteos

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: pretty...</div><div class="ubbcode-body">o flm esmeri ..gezuar dhe ti
po e feston apo jo? </div></div>
simpatike flm, e kapa pak me vones po me mire vone se kurre
e festova me shoqerin besoj se dhe ti e ke festuar bukur? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif