URGJENTE - DIABLO II Reame: Europe

dirty vegas

Primus registratum
Re: URGJENTE - DIABLO II Reame: Europe

Fillimisht postuar nga geek:
[qb] mbase u shpreha gabim, paladin mund te mbaje vetem nje mercenar qe mund te zgjedhesh.
sot ne mengjes po shihja fillimin e Lord of the rings-two towers. Ai demoni qe ndeshet me Gandalf eshte ne te vertete personazhi Diablo, po ashtu edhe ca monstra te tjere.
Nje tjeter e ngjashme eshte se licencen e prodhimit te lojes(ne PC) e Lord Of The Rings e ka marre Vivendi Entertainments, qe ka partner kryesor Blizzard, mund te jete e njejta platforme e Warcraft apo diablo... [/qb]
Blizzard eshte pron e Vivendit (kjo s'ka lidhje me temen e mesiperme ..po thash t'bosha korrigjimin) /pf/images/graemlins/smile.gif

geek

Primus registratum

:thumbsup: e drejte, por me sakte ishte prone e vivendit, se tashme e ka shitur, edhe kjo s'hyn fare me temen ne fjale;)

Redis

Forumium praecox

keni nje crack shume te mir qe punon edhe ne multiplayer, per te kopjuar cd une funksionoj me CDspace nuk ka nevoje per crack... ose clone CD Per me teper informacione me shkruani tek redis_s@hotmail.com

geek

Primus registratum

Lezeti eshte vetem ne multiplayer, dhe me serial te krakuar nuk lidhesh dot ne server.
ky eshte nje paladin i sakatuar fare nga plaget;) (artisti duhet te jete frymezuar te GLADIATOR)
020902-paladin.jpg

Arlind

Primus registratum

Kam deshire te futem ne Klanin shqipetar.
Jam nje lojtar HATA FARE mund te them.
Nqs ju duhet ndonje ndihme per ato qe ia kane nisur te luajne diablon atehere vetem me pyesni dhe ju kthej pergjigjen e sakt /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kam plot lvl 99 ne europe dhe west ne bnet.
ishalla nuk i kane fshire sepse u be nje kohe e gjate qe nuk po vazhdoj te luaj me te per arsye te cd-se expansion set sepse eshte thyer :cry: kur ta gjej cd do ju ndohmoj te gjitheve ta provoni te beheni 99 /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nqs keni nevoje per ndihme shikoni www.diabloii.net eshte nje web per t ju ndihmuar.
ciao

geek

Primus registratum

arlind, mua ne Bnet EU realm me gjen nga fundjava se atehere kam kohe. me vjen keq qe te eshte thyer disku, sa per ngushellim une theva nje maxtor 40 giga para 2 muajsh. nejse tani e kam harruar.
icon16.gif

Arlind

Primus registratum

Ciao Njeshat e D2exp!!!
Si ecin levelet e lojtareve? gooood apo baaaadd /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Kam nevoje per nje ndihme.
Mbrenda mundesive, kush ka mundesi te me ndihmojne ta gjej cd-te e diablo2 dhe diablo2exp sepse mezi po pres te hyj perseri ne kete loje
Sepse nuk arrij dot ta gjej veht /pf/images/graemlins/frown.gif .

exxtremmee /pf/images/graemlins/laugh.gif
THXX per mirekuptmin

Geek me vjen keq per karten sepse nuk eshte njesoj si diku i d2 /pf/images/graemlins/frown.gif