URGJENTE - DIABLO II Reame: Europe

geek

Primus registratum
URGJENTE - DIABLO II Reame: Europe

Kush luan multiplayer te diablo II dhe diabloII- LoD-Xpansion Set, dhe ka deshire te krijoje klan shqiptar ne Battle.net, me gjen shpesh me nick G.C.Scanderbeg, Kafsha ose Illyrians...
diablo-2.gif

Guest
Re: URGJENTE - DIABLO II Reame: Europe

o geek me vejn keq por sikur smora vesh gje une /pf/images/graemlins/frown.gif

TEO

Primus registratum

e mora vesh une po c'ti bej qe s'e kam Diablon.

Warcraft dhe StarCraft kam
ose Baldur's Gate II.

Diablon s'kam kohe ta marr tani per tani.

geek

Primus registratum

teo, ta jap une, jane 3 CD, njera e instalimit, njera per te luajtur diablo 2, dhe tjetra eshte ekspansion i diablo 2, dmth ka nje nivel extra + shume objekte te reja(e bukur fare kjo).
duhet te provoj ta kopjoj, sepse nuk jam i sigurt nese funksionon apo jo. cd code nr° e gjen vete ti se je i zoti

TEO

Primus registratum

Bej opsionin Copy CD me NERO
Pra mos e kthe nga CD ne ISO pastaj ISO ne CD se s'punon.
Thjesht nga CD ne CD ben nje temporary file ne computer ajo dhe te kerkon te fusesh CD bosh. EShte e kollajshme fare me NEROn. Nqs s'e ke neron me thuaj se ta jap une me crack e me te gjitha.

geek

Primus registratum

neron e kam nuk esht problem. copy cd eshte funksioni elementar i neros se mjafton ti japesh 2 OK dhe mbaroi, esht ber kastile per mua pa experience.
me bej PM per te tjerat (nje hollesi, versioni eshte ne gjuhen italiane dhe nuk e di nese e ke problem. kam dhe ca CD extra per movies dhe soundtrack qe ishin bonus ne pack)
ciao

I

insane

Guest

interesante!!!
/me barbar level 30 ( vetem pak cheat...) krijova ca veshje me character editor...
sme rrihesh doja ti shikoja 1 here se cbehesh /pf/images/graemlins/tongue.gif
expansion pack skam.
battlenet kur skam lujt..
duhet me u provu /pf/images/graemlins/smile.gif
ciao kaq per tani

ps. kush karakter ju pelqen me shume?
une kam provuar necromancer dhe barbar ( kam pare gjithashtu paladin, sorcerer dhe amazon )
nga te tere vdes per barbarin, me te me te vertete qe mund te "ngjyesh duart"
/pf/images/graemlins/wink.gif

geek

Primus registratum

une deri tani kam formuar paladin, ne nivelin 26, ne multiplayer.
Duhet ta provosh sepse kur jane me teper se 2 veta, kundershtaret behen akoma me te forte.pak me pare ishim 7 veta aleate ne multiplayer duke bere sherr me Andariel, dhe nuk e vrisnim dot per qamet, ishte e forte si buall, nuk vdiste k/rva.
36.jpg

geek

Primus registratum

kurse ky eshte personazhi yt i preferuar insane
tyrant-barb-lrg.jpg

geek

Primus registratum

personazhi im i preferuar eshte paladin + çerrat qe mban nga prapa:)

32.jpg

I

insane

Guest

cerrat qe mban nga pas?
ke mban pas paladini ?

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga geek:
[qb] kurse ky eshte personazhi yt i preferuar insane
[/qb]
yep ai eshte /pf/images/graemlins/smile.gif

ne fakt une e kam specializuar per shpate sepse vete kam gjetur shpata nivelit ulet shume me te mira se Sopata te nivelit me te lart.
ndoshta pa fat?

geek

Primus registratum

mbase u shpreha gabim, paladin mund te mbaje vetem nje mercenar qe mund te zgjedhesh.
sot ne mengjes po shihja fillimin e Lord of the rings-two towers. Ai demoni qe ndeshet me Gandalf eshte ne te vertete personazhi Diablo, po ashtu edhe ca monstra te tjere.
Nje tjeter e ngjashme eshte se licencen e prodhimit te lojes(ne PC) e Lord Of The Rings e ka marre Vivendi Entertainments, qe ka partner kryesor Blizzard, mund te jete e njejta platforme e Warcraft apo diablo...

geek

Primus registratum

serial cracks nuk funksionojne ne multiplayer, kjo eshte poco ma sicuro.

TEO

Primus registratum

PO po eshte cik i forte battlenet per ato gjera por sidoqofte prape se prape gjehen s'eshte dhe aq e veshtire. Ja me shih mua ti kam gjetur serialin per StarCraft dhe WarCraft III. Per WarCraft III s'kam as CD dhe prape se prape e luaj ne battle.net. Po kerkove i gjen po he.

geek

Primus registratum

kam provuar disa here te kopjoj CD e kesaj loje, por gjithmone kam problemin qe me pas istalimit me cd te kopjuara, loja nuk ngarkohet (nuk me njihet cd e kopjuar ne (D:)
teo, ti po pate ndonje sugjerim ma thuaj, sepse nuk e kam idene se ku mund te jete problemi

Furor Aquila

Primus registratum

E rrita paladinin te level 35(pa cheats). Eshte zazak m*ti. Nuk kam lozur online. Cool game though, but only if you play it once. After i finished the game with paladin is started playing with the sorceress. I made it to act II, got bored and I quit playing it.
DOES ANYONE KNOW IF BATTLE.NET CHECKS IF THE CD IS COPIED OR NOT (OR THE FILES HAVE BEEN TAMPERED)?

TEO

Primus registratum

Geek gje qe rregullohet ajo mjafton vetem nje NoCD crack qe gjendet ne website te ndryshme. Nje prej tyre po e shkruaj si shqip qe mos merret vesh e mos duket si spam. shko tek Mega Lojrat Pike Kom. Besoj e kuptove po s'e kuptove ta coj ne PM.

geek

Primus registratum

I've got it!
do te shkruaj nga fundjava se tani skam kohe
ciao

Paladin

Primus registratum

Ska nevoje per shume komente.

1.10 PATCH FOR DII LoD HAS GONE LIVE FROM OCTOBER 28.
tani po qe do ti bejme leket rrush e kumblla te lidhur ne Battle.net

HellFrozenOver-notext-1024x.jpg