une prezentohem

elvis

Primus registratum
une prezentohem

Quhem Elvis, 32 vjeqar. Jetoje ne Helsinki te Finlandes qe 11 vjete, jam infermier dhe punoje ne qendren spitalore. Hobi im eshte danci, muzika dhe sporti psh. vrapoje shpejte dhe ushtroje body bilding, joga. Ketu tani eshte shume ftohte dhe ne natyre nuk mundem te vrapoje. Gjate veres notimin e preferoje.Me pelqene Kosova dhe Shqiperia. Vizitoje qdo vite keto vende. Parisi dhe natyra ne Gjeramani me pelqejne shume. Ne Shqiperi ka shume meshkuj dhe femra te bukura, e sidomos meshkujt ishin terheqes. ju prershendes dhe kantaktoni.

elvis

Primus registratum
Re: une prezentohem

Fillimisht postuar nga elvis:
[qb] Quhem Elvis, 32 vjeqar. Jetoje ne Helsinki te Finlandes qe 11 vjete, jam infermier dhe punoje ne qendren spitalore. Hobi im eshte danci, muzika dhe sporti psh. vrapoje shpejte dhe ushtroje body bilding, joga. Ketu tani eshte shume ftohte dhe ne natyre nuk mundem te vrapoje. Gjate veres notimin e preferoje.Me pelqene Kosova dhe Shqiperia. Vizitoje qdo vite keto vende. Parisi dhe natyra ne Gjeramani me pelqejne shume. Ne Shqiperi ka shume meshkuj dhe femra te bukura, e sidomos meshkujt ishin terheqes. ju prershendes dhe kantaktoni. [/qb]
fshihet nga redaksia prej sotit

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga LaTInA:
[qb] Mireserdhe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Gati je te kapesh djemt e ri /pf/images/graemlins/smile.gif

karamel

Primus registratum

[qb]
[qb] Quhem Elvis, 32 vjeqar. Jetoje ne Helsinki te Finlandes qe 11 vjete, jam infermier dhe punoje ne qendren spitalore. Hobi im eshte danci, muzika dhe sporti psh. vrapoje shpejte dhe ushtroje body bilding, joga. Ketu tani eshte shume ftohte dhe ne natyre nuk mundem te vrapoje. Gjate veres notimin e preferoje.Me pelqene Kosova dhe Shqiperia. Vizitoje qdo vite keto vende. Parisi dhe natyra ne Gjeramani me pelqejne shume. Ne Shqiperi ka shume meshkuj dhe femra te bukura, e sidomos meshkujt ishin terheqes. ju prershendes dhe kantaktoni. [/qb]
fshihet nga redaksia prej sotit [/qb]
HEY MAN KUR TE DUSH BEJME NJE XHIRO BASHKE, EDHE UN BEJ ATLETIK!

Guest

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]
Fillimisht postuar nga LaTInA:
[qb] Mireserdhe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Gati je te kapesh djemt e ri /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ca ti bej i kam qef lol

elvis

Primus registratum

REDAKSI FSHIJE KETE PREZENTIM SE JAM MERZITE ME KETE.PSE NUK E LARGONI NGA KJO FAQE ME? PRESE TE REAGONI ME SHPEJTE.