une jam i/e kenaqur

crazy

Primus registratum
une jam i/e kenaqur

une jam e kenaqur per miqte dhe armiqte qe kam ne AF,po ju pse jeni te kenaqur? /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis
Re: une jam i/e kenaqur

me kujtove ate: un jam i kenaquuuuuuuuuuuur :goofy:
edhe per armiqte je e kenaqur :confused: mahhh...

crazy

Primus registratum

po nga ajo me erdhi ideja flobo,pastaj jeten me miq e me armiq e kemi,kenaqemi dhe per ta. /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

edhe uen jam i kenaqur se kam shum armiq dhe gjithmon me i miri luftohet me shum /pf/images/graemlins/tongue.gif

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] edhe uen jam i kenaqur se kam shum armiq dhe gjithmon me i miri luftohet me shum /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ta kam thene qe ty te rren menja shume.... :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[qb] edhe uen jam i kenaqur se kam shum armiq dhe gjithmon me i miri luftohet me shum /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:idea: Une jam me shuuuume e kenaqur ,se Zeqo, qe eshte me i miri se e luftojne te gjithe me lufton mua.... :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga serena_e_vogla:
[qb]
ta kam thene qe ty te rren menja shume.... :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shife shife e ndroi kjo
vet ti po me lufton
moira po me lufton
se_di me lufton
leoeni me fulton
mistreci po e po
e tjera me radh kshuqe une jam me i mir /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS:Moira se kam dit qe eshte kshu prandaj qe tani e tutje vetem puthje ke nga mua :kiss: :wub: /pf/images/graemlins/tongue.gif

crazy

Primus registratum

derisa te jem ne AF une do te te luftoj keshtu qe mettiti il cuore in pace... /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga serena216:
[qb] derisa te jem ne AF une do te te luftoj keshtu qe mettiti il cuore in pace... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ehe sdo mund ti rezistosh dot aq gjat miresis time /pf/images/graemlins/laugh.gif

crazy

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga serena216:
[qb] derisa te jem ne AF une do te te luftoj keshtu qe mettiti il cuore in pace... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ehe sdo mund ti rezistosh dot aq gjat miresis time /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga serena_e_vogla:
[qb]
ta kam thene qe ty te rren menja shume.... :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shife shife e ndroi kjo
vet ti po me lufton
moira po me lufton
se_di me lufton
leoeni me fulton
mistreci po e po
e tjera me radh kshuqe une jam me i mir /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS:Moira se kam dit qe eshte kshu prandaj qe tani e tutje vetem puthje ke nga mua :kiss: :wub: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Te gjith te keqi nuk jemi, o no??

leonora

Primus registratum

[qb] jo mi kush tha qe jeni ju beni sikur jeni /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
D.m.th dhe ti ben sikur je /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LeoEni...:
[qb]
[qb] jo mi kush tha qe jeni ju beni sikur jeni /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
D.m.th dhe ti ben sikur je /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ehe /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

dukem sexy /pf/images/graemlins/wink.gif
fiksim e kam te bej nje foto me gjuh jasht /pf/images/graemlins/tongue.gif

leonora

Primus registratum

[qb] dukem sexy /pf/images/graemlins/wink.gif
fiksim e kam te bej nje foto me gjuh jasht /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:lol: :lol: shum sa nuk ta mer menja as ty :lol: :lol: Nuk ma mer menja te mos ta kesh se ti rri gjithmon me te jashte :tipsy:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LeoEni...:
[qb]
[qb] dukem sexy /pf/images/graemlins/wink.gif
fiksim e kam te bej nje foto me gjuh jasht /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:lol: :lol: shum sa nuk ta mer menja as ty :lol: :lol: Nuk ma mer menja te mos ta kesh se ti rri gjithmon me te jashte :tipsy: [/qb]
per gjuhen ta kisha muhabetin se ti i kthen si te duash fjalet masanej /pf/images/graemlins/tongue.gif