Une dhe Blue

ReA

Primus registratum
Re: Une dhe Blue

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]Une dhe Lori 81 do jemi di sicuro.

Shpresoj te mos na tradhetojne keto qe kemi knej nga FI dhe Pi. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
po keto PI , FI mos jane gje targa qytetesh :rolleyes:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lori81:
[qb]
Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]
Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]
Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]pershenetje ka ana ime.si keni qen zotnia juj sot?Ju uroj qeif edhe pare.euro dhe dollare[/qb]
s'du pare![/qb]
Une ne Itali jam per Vitin e riu po kam frike jo me ju ... :tipsy: :smash: [/qb]
e kush t'pyti...sa acide je mi goce... :rolleyes: :smash:
ja ku po shtohem ene una tek lista... hajdeni se une dhe Tea do organizojm noigjo fantastike...yyyyyyy ca qefiiiiii, /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
goce te ka kalu nji detaj pa lexu: UNE dhe TEA jemi organizuset! /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]Une dhe Lori 81 do jemi di sicuro.

Shpresoj te mos na tradhetojne keto qe kemi knej nga FI dhe Pi. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
sa qef, ti dhe lori! po vdes t'ja shof surratin peneles! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

un Aggiornamento /pf/images/graemlins/smile.gif

allora toscana ..........

spiderman

Primus registratum

pershendetje te gjitheve!desha tju pyes,se nuk po e marr vesh se ku eshte vene re nje gje e tidhe qe nuk shkojne mire shkodranet me tiranen?????????????? :thumbsup:

bebi

Primus registratum

per fat te keq nuk kisha mundesi te kthehem ne europe, i kerkoj falje teas dhe qoqeve te tjera.

snake na shkojme edhe ma mire se mendon ti /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Eh Blue na rrejte sic deshte /pf/images/graemlins/frown.gif Gati na bere me zemer /pf/images/graemlins/tongue.gif Ishalla vje kete vere zemer /pf/images/graemlins/smile.gif

pS: Tea vec mos ardhç ti zemla. Mire kjo qe asht ke kanguret po ti maj dy ore tren e ke :smash: :smash: :smash:

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] Papiiii Teaaaaaaaa ku jeni?????

ftyra t'kqija! :mad: [/qb]
Nji k'tu jom un mi bella /pf/images/graemlins/smile.gif

papiiiiii po ti mi goce ke hum si gjilpona n'kasht :confused: :eek: :mad: