Une dhe Blue

TEA

Forumium maestatis
Re: Une dhe Blue

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]
Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]Lerini grindjet e xhelosite se s'ju shkojne :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tea ene Blue me c'date maj?[/qb]
hm hmmmm.

kadal ti paperina. mbaju pak. un edhe TEA do te kena nji tavoline te vogel, (nga ajo qe ulen vipet kur shperndajne autografe) por ne nuk do shperndajme autografe, thjesht do te mbledhim fonde per glupin Blue. Nqs ke ndoj lek me ba leshim eja, nese jo rri ne shpi tande.

kaq per sot. TEA puc puc[/qb]
u si te kom mi ortake si thirt /pf/images/graemlins/wink.gif
si ke qen ti mi se nuk kena fol mo ???

pllaq plluq dhe tyve /pf/images/graemlins/smile.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]
Fillimisht postuar nga Turi:
[qb]ASSASSINO ta dhan kartonin e kuq qe ne minutat e par te ndeshjes e /pf/images/graemlins/smile.gif
TEA ti edi qe une cdo gje jap vec per te qendru ne mes te TEJE dhe te Blues /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Karton te kuq skom pa akoma der tashi te verdhin kom mor po ti rri edhe boj tifozllik se as ne stol nuk je akoma[/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

u si te kom mi ortake si thirt
si ke qen ti mi se nuk kena fol mo ???

pllaq plluq dhe tyve

dihet si jam un mas m'pyt hiq! si molla n'gem (dege) /pf/images/graemlins/laugh.gif

at Turin nuk du me e fut ne mes se nuk e kam ma shok jam nda me te /pf/images/graemlins/frown.gif

TEA

Forumium maestatis

mire mi lal , po e qes tek ana e pasegjerit /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

kiss per keto dy gocat me simpatike, sexy dhe te bukura te forumit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
:smash:

bebi

Primus registratum

[qb]pershenetje ka ana ime.si keni qen zotnia juj sot?Ju uroj qeif edhe pare.euro dhe dollare[/qb]
s'du pare!

Ema

Goddes

[qb]
[qb]pershenetje ka ana ime.si keni qen zotnia juj sot?Ju uroj qeif edhe pare.euro dhe dollare[/qb]
s'du pare![/qb]
Une ne Itali jam per Vitin e riu po kam frike jo me ju ... :tipsy: :smash:

TEA

Forumium maestatis

pllaq plluq /pf/images/graemlins/smile.gif here ne sote qe je pushim nuk te rrihet pa u fut online /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]kiss per keto dy gocat me simpatike, sexy dhe te bukura te forumit /pf/images/graemlins/laugh.gif
:smash: [/qb]
uuuuuuuuu kush me ka ardh :X . ku je me se na mori molli /pf/images/graemlins/smile.gif

ku e ke jusifikimin e mungesave kapterro :rockband: :rockband: :rockband:

TEA

Forumium maestatis

lapsusssss doja me te dhon keto :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: :tipsy:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]
[qb]
s'du pare![/qb]
Une ne Itali jam per Vitin e riu po kam frike jo me ju ... :tipsy: :smash: [/qb]
si fillim un jam celesi i solit /pf/images/graemlins/smile.gif
jam ne fund te botes maj, e po nuk erva une, s'ka takim :mad:
megjithate happy holidays /pf/images/graemlins/wink.gif
kiss

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga REA:
[qb]une a jam e ftume ??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: [/qb]
a je e ftume? pfff meqe un kam me ardh atje te ju, un jam miku, ndersa ju keni me m'prit mu. dmth, bahuni gati me iu pervesh punes... /pf/images/graemlins/wink.gif
ma puf Tea-n nga un.
kiss u2 babe /pf/images/graemlins/smile.gif

lorena

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]
[qb]
s'du pare![/qb]
Une ne Itali jam per Vitin e riu po kam frike jo me ju ... :tipsy: :smash: [/qb]
e kush t'pyti...sa acide je mi goce... :rolleyes: :smash:
ja ku po shtohem ene una tek lista... hajdeni se une dhe Tea do organizojm noigjo fantastike...yyyyyyy ca qefiiiiii, /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

ok /pf/images/graemlins/smile.gif lorusho me gjith qef .kena me bo qe siena ne ate dite te tune nga themelet /pf/images/graemlins/wink.gif ne ti e di sa te thella i ka keto dreq themel /pf/images/graemlins/wink.gif

nese mundeni te dashur forumis mund te ben te ditur se kush e kush do jete prezent /pf/images/graemlins/smile.gif

TEA

Forumium maestatis

yyyyyyy ca qefiiiiii,

dilo piu forte faciamo schianta :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband:

Goca

Primus registratum

Une dhe Lori 81 do jemi di sicuro.

Shpresoj te mos na tradhetojne keto qe kemi knej nga FI dhe Pi. /pf/images/graemlins/smile.gif

ReA

Primus registratum

allora vi date una mosa o vi leggo dietro a un tram :rolleyes:

/pf/images/graemlins/laugh.gif