un mendoj se..........

^ExY^SexY^Stela

Primus registratum
un mendoj se..........

hmmm
hi njeher si ndiheni sonte ne keto memente te kendeshme
kam nje gje per t ethen edhe dua te di nese keni te njejten mendim
hmm'
un them se vajzat shqiptare jan me te bukura se vajzat e huaja
edhe tiparet duken si me t egjallaruara
keto te jashtmet sikur nuk kan shum shije veshin ca te duan gjera koti
kurshe vemrat shqiptare duan te duken sa me t ebukurA SI MENDONI JUUUU
KAQ KISHA UN
ME JEPNI MENDIMIN TUAJ TANI ......
PEACE STELA :smash:

RAUL

Primus registratum
Re: un mendoj se..........

apapapaaaa o sa u ka hypur mendja juve ore.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
sa mendje mdhaja keta shqiptaretttt..papapapa.. /pf/images/graemlins/smile.gif

susana

Primus registratum

papapap sa inat i vjen ktija :smash: :smash: une jam dakort me Stelen :thumbsup:

RAUL

Primus registratum

o lum si ne qa gocash kemi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
kan ngelur duke lavduruar veten.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol: :lol:

susana

Primus registratum

:lol: :lol: te ngeli qejfi se nuk lavderuam edhe cunat. :kiss: :kiss: :kiss:

picasso

Forumium maestatis

ka te drejte Stela,por ama te mos harrojme se shpesh persa i perket lukut,ato veshen ne mengjes si per nje mbremje vallzimi.apo shpesh e tejkalojne normat e trukur,saqe mua ne keto raste me duken vetem "manikin"pa asgje me origjinale ne fytyren e tyre.(duke harrua se pluhurat qe u ngjiten ne rruget e tiranes hahahah ua shton bukurine)megjithate mbeten njeshe.edhe pse kjo mbetet ne nivelet aparenciale(sic thote misster Elvis,ka fusha ne te cilat calojne)hej STELA goxha teme.

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] apapapaaaa o sa u ka hypur mendja juve ore.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
sa mendje mdhaja keta shqiptaretttt..papapapa.. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
RauL e ke parasysh ti dhie zgjebosur bishtin perpjet /pf/images/graemlins/tongue.gif

^ExY^SexY^Stela

Primus registratum

po e kam me te vertet Raul femrat shqipetare jan 100 her me t emira se te tjerar pavarsisht se ne shqiperi nuk jam kushtet po po thuajse te gjitha fe mrat qe kan ikur jasht shketit si puna ime ne us
kam ndryshuar jan ber me te mira
un e them vet po te isha ne shqiperi nuk mendoja se do kisha kete bukuri qe kam ketu ne usa edhe mabjenti eshte ndryshe ne krahasim me shqiperin kam me shum mundesi ta mbaj fytyren mir e paster
mendimi im ky ishte qe neve jemi me te mira
po per ato vajza qe nk e mbajn veten sorry me vjen shum keq
per ato qe e mbajn holla u rock

Tironsi_NY

Primus registratum

kur thua femrat shqiptare, ka ca shqiptare qe trembin dhe luanin. :eek: dhe sjane pak

Prodigychild01

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Tironsi_NY:
[qb] kur thua femrat shqiptare, ka ca shqiptare qe trembin dhe luanin. :eek: dhe sjane pak [/qb]
word! une shof me shume te shemtuta se te mira... pastaj te huajat jane me kollaj me i kap... kush ka nerva me ju vardis shqiptareve nje muaj... kur amerikonet ta lejne qe ne takimin e pare... /pf/images/graemlins/laugh.gif

doktoresha

Primus registratum

une mendoj se te gjitha vajzat jane te bukura...varet si i sheh... /pf/images/graemlins/smile.gif

xhorxh

Primus registratum

Edhe nga une paksa me vones por me zi se e qeta kete tem interesante per femrat dhe bukuria e saj.
Ne te vertet fjale dhe vargje te bukura kishit then por mos harroni se me te embelta dh me te shishme se shqiptaret nuk mundesh qe ti takosh ne kete bote te pakten ti din traditat .........
------- :kiss: :kiss: -----------------------
TE themi pak fjal sa per ata danezet apo kush do qofshin ;;;nese sonte eshte me ty neser 100per100 do ta shikosh me nje tjeter. :cry:
apo keshtu keni vazduar edhe juve xhest<<< faind, fill, fak, ferget.>>>>po i shkruaj keshtu qe ti kuptoni ........
HiiiiiiiiiiiiiiRaimondi

xhoni

Primus registratum

hahahahahah
Po patjeter qe te duken te mira shqipetaret se ne USA ka vetem trashaluqe nga ato qe hane gjithe diten patate te skuqura dhe mc donald's.
Njeshi i femrave jane spanjollet :thumbsup: ,kurse per kartore jane ruset (dmth est europe)
Shqipetaret jane njeshe po te mos hane gjelle me tre gisht yndyre /pf/images/graemlins/laugh.gif