Udhetimi ne veri te Shqiperise - pyetje

Udhetimi ne veri te Shqiperise - pyetje

Miredita,

i pershendes lexuesit e ketij forumi. Jam cek nga Praga i cili meson shqip. Disa here e vizitova Shqiperine dhe rajone te ndryshme ne Malin e Zi ku jetojne shqiptare. Edhe ne kete vere dua te shkoj ne Plave dhe pastaj ne Shqiperi. Degjova se ne Gerncar u hap pikekalimi i ri midis Malit te Zi dhe Shqiperise. Kam deshire te madh te shkoj ne Vermosh sepse fotografi ne internet nga Vermoshi jane shume te bukura. Ju lutem, mund te me thoni nese ky pikekalim kufitar eshte e hapur me te vertete? Me interesohet si duket rruga nga Gerncar ne Vermosh dhe pastaj ne Koplik. Zakonisht udhetoj me autostop. A eshte nje levizje midis Vermoshit dhe Koplikut? C´mendoni? Sa dite do te shkoja nge Vermoshi ne Koplik me kembe? A ekziston fshatrat midis Vermoshit dhe Koplikut? Para disa vitesh isha ne Theth dhe ne Valbone, dmth di cfare mund te pres ne veriun e Shqiperise. Ky rajon me pelqen shume, gjithmone u takova vetem me njerez te mire dhe nuk pata as nje problem. Por ne Vermosh nuk isha. Kerkoj disa informacione dhe besoj se dikush prej juve mund te me ndihmoj. Ne Mal te Zi dhe Shqiperi dua te vij ne korrik. Faleminderit per pergjigje dhe ju lutem me falni se shqipja ime nuk eshte pa gabime. Mesoj vetem 4 vite dhe ketu ne Prage nuk kam shume mundesi te flas shqip. Ju uroj gjithe te mirat.

regele

Forumium maestatis
Re: Udhetimi ne veri te Shqiperise - pyetje

Robo, ti dukesh njeri i mire dhe me vjen mire qe e paske me qejf Shqiperine e Veriut! Nuk di te te jap nje informacion te sakte per cfare kerkon, por Udhe e Mbare mund te te them te pakten ....

tola77

Primus registratum

pergezime per shqipen. oroshi duhet te dije hollesira.

Anana

Primus registratum

wow sa mire e folka shqipen ky. Qe te mesoj une nga ai.

regele

Forumium maestatis

Po deshe meso nga mua, se edhe une e flas mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

juxhoxhjaj

Primus registratum

edhe praga eshte e bukur,une mesa di ka mjaft shqiptare ne prage,edhe une keshtu e di se vajti jozefina topalli dhe e inaguroj pikekalimin e ri dhe me siguri ke mundesi per autostop por nuk ta keshilloj pasi eshte e rrezikshme une nuk do ta beja per vete ne asnje vende te botes

Anana

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: regele</div><div class="ubbcode-body">Po deshe meso nga mua, se edhe une e flas mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif </div></div>

Eee po ti s'ke qene ne Theth. E kisha harruar fare. Sa qef e kish kete llafin Theth kur isha ne fillore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Theth theth ththuq /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

OROSHI

Primus registratum

Oroshi nuk ja ka idene nga ato zona,nuk kam ken kurr as deri ne Koplik,e jo ma ne Vermosh,per ma sakte mund te na flasi vetem Bajraktari i cili asht nga ato zona!

Kuklla,sa e sigurt ishe ti moj?A thu te kam pa nojher anej ka Kelmendi?:))))))))))