U regjistrova dhe unë :)

Egzon Bunjaku

Primus registratum
Pershendetje, jam Egzoni 21 vjeçar nga Kosova.
Mirrem me krijimin e ueb faqeve dhe mirmembajtjen e tyre.

Me pelqejne filmat shumë, shikoj per cdo dite nga një film kryesisht të zhanrit Romancë, Komedi.

Gëzohem që jam pjesë e këtij forumi.

Al-Punk

Still here
Do te shijoje seksioni i Kinematografise atehere. Aty kam nisur te shkruaj dhe une per filmat qe shoh duke u vene nga nje pershkrim :)

draizer

Forumium maestatis
pershendetje !!!..........jam draizer mirese ju gjej....shpresoj te gjej ate qe me mungon ne kete forum e te jap edhe une sadopak kontributin tim ketu...uroj qe gjithcka te shkoj sa ma mire...

Sweety el

Locus omnem
pershendetje !!!..........jam draizer mirese ju gjej....shpresoj te gjej ate qe me mungon ne kete forum e te jap edhe une sadopak kontributin tim ketu...uroj qe gjithcka te shkoj sa ma mire...
cfare te mungon dhe qe kerkon qe ta gjesh ne kete forum?

draizer

Forumium maestatis
flm... Sweety !!....e gezohem qe me afron mikpritjen tande.....jeni teper xhentile......une jetoj jashte e para qe me mungon ashte komunikimi ne gjuhen shqipe....qe shpresoj ta gjej ketu mes jush.....te tjerat vijne me pas.....flm ...uroj te jeni e te keni gjithcka te bukur qe ju e deshironi....

Sweety el

Locus omnem
flm... Sweety !!....e gezohem qe me afron mikpritjen tande.....jeni teper xhentile......une jetoj jashte e para qe me mungon ashte komunikimi ne gjuhen shqipe....qe shpresoj ta gjej ketu mes jush.....te tjerat vijne me pas.....flm ...uroj te jeni e te keni gjithcka te bukur qe ju e deshironi....
po te ofroj ndihmen time qe te komunikosh me mua shqip qe ta mesosh shume shpejt githmone nese doni?jua ofroj me shume sinqeritet dhe respekt.

gangsterja

Primus registratum
Uroj tia kalosh sa me bukur,te siguroj sa me mire pasi ketu ka vertet tema interesante per t'iu pergjigjur,dhe vertet ke per te njohur njerez me vlera.Mos tju rritet mendja(hahahaha).

Narkomane

Valoris scriptorum
Pershendetje, jam Egzoni 21 vjeçar nga Kosova.
Mirrem me krijimin e ueb faqeve dhe mirmembajtjen e tyre.

Me pelqejne filmat shumë, shikoj per cdo dite nga një film kryesisht të zhanrit Romancë, Komedi.

Gëzohem që jam pjesë e këtij forumi.
kalofsh bukur ne mesin tone