U N E & T I

I love new york

Primus registratum
Re: U N E & T I

I like it /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

vec hiq fjalet "idiote dhe debile" qe aty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif

I love new york

Primus registratum

me dashuri per veten, sic e do ti veten nuk te don kush /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif
we gotta learn to love ourselves first then we have the ability to love others.

me trego icik per ato endrrat ti iher /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

bebi

Primus registratum

oohh na e bajme dashnin me fol me vedi, thu do t'na paguje mrapsht ajo ne? that would b /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif
ec bajm' prap qef e dashni sa s'na ka marr inat dashnija ! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

tola77

Primus registratum

ora 12-data 1 qershor, une akoma ne af, por ty po te mendoja. U bere dhe ti 30 vjec, Gezuar dhe njeqint te tjere akoma.
E shtrenjta ime, mikja ime e vjeter, u rritem, ti je bere dhe nene. Si thua ka mbetur akoma diku brenda nesh camarroksia e dikurshme?
E shtrenjat ime, sa vite pa u pare, pa u prekur,pa qeshur me te madhe. Shihemi vetem ne fotografi tashme, flasim me e-mail dhe telefon, here pas here shkruajme dhe ndonje kartoline, tregojme ndodhite e jetes keshtu nepermjet teknologjise.

Gezuar e shtrenjta ime qofsh gjithmone e lumtur. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Danae

Primus registratum

see you under the sun and the tree,
see you where time is timeless
see you at the right day and moment
my inner part know that we'll see again.