u martova

olti

Neo
Re: u martova

Nje gje nuk mora vesh una. Dhendri eshte shqipe apo i huaj?!

/pf/images/graemlins/smile.gif

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Boby:
[qb] i]

Kur ta beni dasmen e madhe alla shqiptarce na ftoni dhe ne AlbForumistat se me ka marr malli me djeg me dhondrin shamin e beqarit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Boby te ftoj ne dasmen time ne 02.08 por me kusht qe t'mi bosh içik kursin e napolonit burrit perpara

Me jete te lumtur! Fustani me pelqeu..ke ndonje foto tjeter ku mund te dallohet me mire?

gezim lame

Primus registratum

te trashegohesh kanadezke /pf/images/graemlins/wink.gif
urime dhe kalofshi jet te lumtur.........

bimba81

Primus registratum

[

Me jete te lumtur! Fustani me pelqeu..ke ndonje foto tjeter ku mund te dallohet me mire? [/QB][/QUOTE]

o edda shife mire se nuk eshte fustan eshte i ndare ne mes po ta shofesh me kujdes po megjithate dhe mua me pelqeu.komplimenta pussykat e befshi sa me shume kolopuca

pussykat

Primus registratum

neo dhendri eshte kanadez.
edhe puna e fustanit po eshte i prere ne mes dhe e kam plere te dyja $30 me duket.E kam blere nja dy vjet perpara dhe tani me ra rasti ta vesh

hot

Hotgirl

u trashegofshit e me jete te lumtur..
na nxirr ca foto mi ti se ajo ishte shume e lezetshme..po ashtu edhe fustani..dhendrri sduket per shqiptar,apo e kam gabim??!!

pussykat

Primus registratum

une ne fakt e thashe kur hapa temen ke faqa e pare se dhendrie eshte kanadez. :lol: :lol: :lol:

moonlight

Primus registratum

Shume cift simpatik! /pf/images/graemlins/smile.gif
Fotoja natyrale eshte perfect, lol sidomos qe ka kapur ne sfond ciftin e vjeter tu ju pa me zili ... te jep pershtypjen se tamam keni filluar nje jete te gjate sebashku.
U trashegofshi e qofshi te lumtur gjithnje! /pf/images/graemlins/smile.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Shume cift simpatik! /pf/images/graemlins/smile.gif
Fotoja natyrale eshte perfect, lol sidomos qe ka kapur ne sfond ciftin e vjeter tu ju pa me zili ... te jep pershtypjen se tamam keni filluar nje jete te gjate sebashku.
U trashegofshi e qofshi te lumtur gjithnje! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
interesant fakti qe ti pe pleqte /pf/images/graemlins/laugh.gif

AMINA

Primus registratum

Pussykat une sot munda ta lexoj ket lajmin tat. Te trashegoheni dhe jete te lumtur. U plakshi bashke me nje tufe nipash e mbesash rreth e qark. /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

Moulin Rouge

Primus registratum

Te trashegoheni, pussycat... :wub: /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:
Shume origjinale ceremonia....
Fotoja qe e lezetshme dhe ti ke dale si yll!
:wave:

Goca

Primus registratum

Urime , urime, ja pra keshu ka lezet, na i thoni keto gjera se na japin shprese edhe ne te tjereve qe s'notojme akoma ne ato ujera. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jete te lumtur! /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
masnej te ta hyj nji here e mire ene te boj nja pese kalapoça pa te te pyt fare...oj kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif
i paske von dhe nja 5 vjet a 6 vjet te mira embargo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Amon er delenxhi, mire qe s'te kupton ai dhondri cfare ke thone... /pf/images/graemlins/wink.gif .