u martova

pussykat

Primus registratum
u martova

po njerez nuk po tallem die ne daten 15 qershor une u martova me te dashurin tim prej 2 vjetesh jon.ai me propozoi ne nentor te 2002 po ne po prisnim sa te kishim ca leke me shume dhe te benim nje martese me fustan te bardhe e gjona te tjera mo.por megjithate ne kemi 5 muaj tani q jetojme bashke dhe mua me erdhi pergjigja per te marre dokumentat nja 20 dite para dhe ishte negative me i fjale nuk i mora edhe ky ishte nje nga shancet e fundit kshu qe une mos te iki ne shqiperi ne shkuam direkt morem certifikaten e marteses edhe vum daten per 2 jave kshu qe te djelen ne 15 qershor u martuam.ishte e mrekullueshme se ne nuk e beme ne kishe po e beme ne nje park eshte nje makine druri aty qe ne shkuam ne takimin tone te pare dhe une nuk doja kepuce kshu qe ecem kembe zbathur ke altari dhe kur ecem sipas planit duhet te ishte kenga angie nga rolling stones por sec u ngaterrua ajo qe po bente muziken dhe futi i wanna hold your hand nga bitellsat.dhe kishim kengen lucky nga bif naked kur u puthem dhe ne fund per vallximin kishim take a bow nga madonna.ishte shume e bukur sepse ishte ne park dhe te gjithe po shikonin dhe njerez qe si njifnim fare po bonin fotografia.dhe ne kemi ndermend te bejme nje dasem tjeter kur te kemi me shume lek po ama sido qe te jete nuk do te jete speciale si kjo.po ju tregoj ca foto pra.kto jane vetem foto qe nje kinez qe ne se njihshim beri dhe ne i dhame adresen e emailit dhe ai na i dergoi sote ne.por kur te laj te miat do postoj me shume foto. /pf/images/graemlins/smile.gif
post-1-90345-Twiggy___Fabiola_s_Wedding_Dance_15_06_03.jpg

mostro

Putraku
Re: u martova

kolorroça thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif rroça poça topa rrasash /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajde me trashegime /pf/images/graemlins/laugh.gif
pershendes dhenderrin me kengen O DHENDERR KU VETE KSHU
DERI TE NUSJA KAM PAK /pf/images/graemlins/wink.gif PUNEEEE
..YYYYYYPPPPPPPPPPPP XHIXHHHHHIIIIIIIIIIIIII /pf/images/graemlins/laugh.gif

pussykat

Primus registratum

lol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kolopocat kur te behet movie star lali ose per na i 5/6 vjet.

mostro

Putraku

pussykat vallai ti ja merrke ne kthese dhenderrit qe e ka emrinnnn....?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

urime pra ciftit! mos ju mungoft dashnia kurr, ishalla vetem ju shtohet! :rockband:

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] urime pra ciftit! mos ju mungoft dashnia kurr, ishalla vetem ju shtohet! [/qb]
vallai me ju shtu kshu dashnia sic uro tina ky tipi ka me ja ba dokumentat jo vetem nuses dmth pussyt ne kete rast po ene tane fisit te pussykatit /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

sa te kete pussyn ai per nuse, pse mos me ja ba dok. tan fisit? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: :devil:

bebi

Primus registratum

kan me na ba masakEr ne t'dyve kto. hmm ca desha me thane, pse sikur te kishe kene ti i martum me pussyn nuk ja kishe ba dok.? /pf/images/graemlins/tongue.gif
qka je ka thue or tej! ti jo vetem dok, po edhe pare per synetllek tan fisit
/pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Una ta kisha ***** -n do ja u kisha pre me duret e e mia te xhithve ne fis ene do ja u mushja fustanet me pare.... /pf/images/graemlins/laugh.gif ata qe ishin xha te bere me para do i bojsha prape.....derisa

majaft se u lodha...***** A KE NOI SHOQE SI PUNA TATE.... a kom mire blue /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

allahile qashtu u duft me ken me kohe. qka um ka than mixha e xhevahires?
gjejna nuse qysh e kena qjef na, me kan per tan fisin e gjetshme. e kur t'm'vesin kojshija ti tham: qysh po menoni ju, se mixha i xheves ja ka fut kot a?
jo mana hyq, vec plot! /pf/images/graemlins/laugh.gif
nusja u duft me ken gjithmon e gjetshme per tan fisin, me i ba hyzmet...

ne ket rastin tone, dhandurri. hajt gezuar! :rockband:

romeo

Forumium maestatis

te trashegoheni
dhe jete te lumtur

p.s dhendri paska ditur te zgjedhi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ruud

Primus registratum

te trashegoshesh.... /pf/images/graemlins/smile.gif

cne kuqalosh burri, une thashe se do ta merrje zezak.....

pussykat

Primus registratum

po mos ma shani burrin te uruar se e kam tamam si rock star.ene mu sme duket kuqalash ai me rafte pika.
edhe nje gje une nuk u martova me ate per dokumentat e thashe dhe me pare se ai me ka propozuar qe ne nentor 2001 po ne donim te kishim ca me shume leke te benim nje dasem me te bukur.por meqe une nuk i mora dokumentat dhe ai tha epo per mir apo per keq une te dua kshu qe le martohemi tani se une ste le te ikesh gjekundi.

Kordelja

Valoris scriptorum

Zbathur :rolleyes: shume shume origjinale dhe te dy si lule dukeni /pf/images/graemlins/smile.gif

Urime!

/pf/images/graemlins/smile.gif

...dhe trashegime /pf/images/graemlins/smile.gif

pussykat

Primus registratum

faleminderit kordele edhe ne dasem(apo je martu me kohe) /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

dirty vegas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga pussykat:
[qb] faleminderit kordele edhe ne dasem(apo je martu me kohe) /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
..po s'qe martu ...t'm boj i zo mu se vallai ja vlen ta kesh nusen enciklopedi. ..s'te merzitet se ke cdo dit i gjo t're per me diskutu. /pf/images/graemlins/smile.gif :book:

bebivogel

Forumium maestatis

Pussykat urime ty edhe dhendrit ... Shpresoj te jeni te lumtur gjithe jeten ashtu si me daten 15 qershor /pf/images/graemlins/smile.gif

PS: sapuno ...te rafte biznesi ne toke ishalla .. !!! :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif