RobertdeNiro
Primus registratum
Re: U erdhi fundi?
Dhe megjithate PD i ka te fituara zgjedhjet
- them une Newton.
Saranda,Berati,Fjeri,Lushnja,Korca, Elbasani,Durresi te gjithe i mbushen sheshet me djetra mijra per Berishen.
Nuk po them gje per Veriun, i cili qe nga ura e Kamzes e deri ne Vermosh, nuk nxjerr as edhe nje deputet per Fatos Nanon.
As per 14-16 zonat qe fiton PD ne Tirane
-------------------------------------------
:rockband: :rockband: :rockband:
Gezuar 4 Korrikun diten e pamvarsise se shqiptareve nga klani kurvo-mafioz Xhoi-Qorri.
Dhe megjithate ajo rrotullohet - tha i ziu Galileo.Fillimisht postuar nga Gishto-inatosur:
eshte normale ore, sme ka bere njeri lavazh truri, kete ndjesi ma kane sjelle personalisht te dy ata me qendrimet e veprat e tyre. C'ti bej, nuk i harroj dot piramidat, nuk harroj dot dhunen e ushtruar dhe mungesen e lirise se shtypit e te organizimit, nuk e harroj dot 97-en dhe Berisha po tregon ne cdo shfaqje te tij mediatike qe nuk ka ndryshuar.
C'ti bej, o guri, nga ana tjeter nuk harroj dot as mbledhjen e famshme e te turpshme te KPD se PS, nuk harroj dot arrogancen dhe indiferencen e kryeministrit, nuk harroj dot mungesen e zhvillimit, mungesen e integrimit, premtimet e pafundme ne fushate e te paaritshme gjate mandatit te PS, nuk e duroj dot kete force dhe per 4 vite te tjera, etj etj.
Une kam protesten time NANO IK; BERISHA IK!!!
[/QB]
Dhe megjithate PD i ka te fituara zgjedhjet
- them une Newton.
Saranda,Berati,Fjeri,Lushnja,Korca, Elbasani,Durresi te gjithe i mbushen sheshet me djetra mijra per Berishen.
Nuk po them gje per Veriun, i cili qe nga ura e Kamzes e deri ne Vermosh, nuk nxjerr as edhe nje deputet per Fatos Nanon.
As per 14-16 zonat qe fiton PD ne Tirane
-------------------------------------------
Gezuar 4 Korrikun diten e pamvarsise se shqiptareve nga klani kurvo-mafioz Xhoi-Qorri.