Re: U erdhi fundi?
Fillimisht postuar nga Guri:
[qb] parulla "mos votoni as nanon as berishen etj" eshte parull e nanos.
nano e perhap kte psikoz me altoparlant sepse ne vesh u peshperit rraces se vet: degjoni mu-ta, ne oren 6 te mengjezit te tere aty te kutia e votimit. Nano menjefjal e di se do e votojn rraca e idrizave e zhejave e harasaneve.
qellimi i nanos eshte qe rraca tjeter qe nuk e do nanon te urrej dhe berishen e qe ne shport te numrohen vetem vota nanoistesh.
te futesh ne nje kosh si nanon si berishen si gjinushin do te thote se o je qelbanik o shum i trash. mirpo shum i trashi sdi te luaj ne tastjere te kompjuterit.
Pra mbetet versioni pare. harsanet e idrizit jane keta qe shpikin kshu lloj parullash.
ose akoma me poshte, te perdhunuar deri ne kock nga kjo rrace qe nuk kan me karakter per te then qoft njeher nje mendim burreror.
kush eshte shqiptar voton Berishen.
Kush eshte kopuk voton nanon e gjinushin. [/qb]
Po pse o guri, keshtu mendon te fitosh vota per partine tende te zemres ti?! duke ofenduar ata qe nuk i durojne dot as njerin as tjetrin. Ja o vlla, po ta them une i pari, me thuaj kopuk, me thuaj c'te duash, me thuaj antishqiptar, te trashe, etj, etj, ska rendesi: UNE NUK I DUROJ DOT ME E ME KA ARDH NE MAJE TE HUNDES SI NANO ASHTU DHE BERISHA!!1!11
a M'KUPTOVEEEEEE??????
eshte normale ore, sme ka bere njeri lavazh truri, kete ndjesi ma kane sjelle personalisht te dy ata me qendrimet e veprat e tyre. C'ti bej, nuk i harroj dot piramidat, nuk harroj dot dhunen e ushtruar dhe mungesen e lirise se shtypit e te organizimit, nuk e harroj dot 97-en dhe Berisha po tregon ne cdo shfaqje te tij mediatike qe nuk ka ndryshuar.
C'ti bej, o guri, nga ana tjeter nuk harroj dot as mbledhjen e famshme e te turpshme te KPD se PS, nuk harroj dot arrogancen dhe indiferencen e kryeministrit, nuk harroj dot mungesen e zhvillimit, mungesen e integrimit, premtimet e pafundme ne fushate e te paaritshme gjate mandatit te PS, nuk e duroj dot kete force dhe per 4 vite te tjera, etj etj.
Une kam protesten time NANO IK; BERISHA IK!!!
Na ler rehat te lutem e mos na fyej vetem sepse besimi yt eshte i ndryshem nga i imi