U befsh 100-vjec @TinkerBell :*:*:*:*:*:*

guest17

Forumium maestatis
GËZUAR,TINKERBELL,GËZUAR!
100 vjeç bëfsh,edhe më shumë!gjithnjë kështu,e lumturuar,me buzë në gaz dhe gazin lumë!!
Kalofsh mirë..na lër ndonjë copë tortë po teproi...
 
Last edited:

TinkerBell

Papirus rex
GËZUAR,TINKERBELL,GËZUAR!
100 vjeç bëfsh,edhe më shumë!gjithnjë kështu,e lumturuar,me buzë në gaz dhe gazin lumë!!
Kalofsh mirë..na lër ndonjë copë tortë po teproi...
Faleminderit Guest : ))

Tani, nuk di sa do ngeli e çfarë do ngeli nga torta, ndaj eja më mirë sa nuk është prerë :p
 

Hope

dans ton coeur
Happy birthday Tinkerbell:*Have a wonderful birthday. I wish your every day to be filled with lots of love, laughter, happiness and the warmth of sunshine.
 
Top