Turizmi ne grup

Albforumi

Primus registratum
Turizmi ne grup

A keni marre pjese ne ndonje nga keto udhetimet ne grup te organizuara nga agjencite e udhetimeve? Ku keni qene? Cfare eksperience ishte? A ia vlen ta bejme dhe ne te tjeret?

Al-Punk

Still here
Re: Turizmi ne grup

Faktikisht Turizmi ne grup ka te mira dhe te keqija. E keqja e vetme eshte qe cmimi eshte me i larte (ndonjehere) se turizmi i planifikuar vete.
Nga ana tjeter, ne nje vend te huaj te kesh njerez qe te pergjigjen per cdo lloj nevoje dhe te orientojne per gjithcka eshte pozitive. Per vete, duke mos qene me shume per gjera te planifikuara se per gjera ku rafsha mos u vrafsha, me pelqen me shume turizmi i organizuar!

erdha-edhe-une

Primus registratum

po ...mua me rastisi te jem ne "turizem ne grup" .ate ne Stambol...dhe mund te jap krahasimin si duket kur shkon vetem (qe kam shkuhar shum shum shpesh ) dhe mire mire ama jo dicka qe te duket e rendesishme!......dersa turizmi ne grup dhe ciceronin me vete!...jo vetem qe gjdo gje kishte tjeter kuptim por edhe pse ciceroni na spjegonte pse ky"gur" e ka vendin mu ketu e jo diku tjeter!....me beso -eshte dicka shum e mire ...tash e tutje turizmi im do jete vetem ne menyre te organizuar!

alinos

Forumium maestatis

E kam provuar nje here. Per nje udhetim ne Turqi. Eshte e vertete se te kesh te garantuar hotelin, ushqimin dhe aktivitetet te lejon te besh pushim total, ama eshte e bezdisshme te rrish me turmen dhe te presesh ata, te besh cfare bejne te tjeret, te degjosh komentet dhe budalliqet e tyre te pafund...

Mendoj se pervec rasteve urgjente kur kam nevoje per nje pushim total, organizimi individual i pushimeve eshte me mire!!! /pf/images/graemlins/rockband.gif

true confidental

Forumium maestatis

Do me pelqente turizmi ne grup, por ne grup shoqeror ku te gjithe njihen me njeri tjetrin , kur pak a shume ndajne te njejtat interesa moshe, eshte me fun ......dhe jo aktivitete fikse , por te kerkohet pak improvizim ...... me njerez te panjohur ne grup skisha per te shkuar kurre me pushime.......unless je ne muajin e marmalates dhe sdo tia dish per turmen /pf/images/graemlins/laugh.gif