Trimeri ne chat

Status
Not open for further replies.

terepervetezotipertegjith

Primus registratum
Re: Trimeri ne chat

ehhhhhhhhhh koha do i tregoje te gjitha se mor vesh e thugo pse lodh trunin me komente per copa muti si ky parafolsi im /pf/images/graemlins/wink.gif ec er plak se bota eshte e vogel nqs si ndyn ti duart ska problem se do i ndyj une /pf/images/graemlins/wink.gif hajt shnet e pare vllai ja kalofsh mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Gonny mos harro se te chatosh ne albnetwork eshte PRIVILEGJ :tipsy: [/qb]
ca eshte more HUAHUAHUAHUAHUAHUA O CA KAM QESH O VLLA o ti mos deksh kurr o zot /pf/images/graemlins/laugh.gif hahahahahahaa i modh fare ky hahaha :lol: :lol: :lol:

THUG-LIFE

Primus registratum

MIREMBREMA ACID
ne radhe te pare une respektoj gonnyn dhe i them te mos e vras mendjen per akillin se shume te tjere para gonnyt ketu nuk ka gjet drejtesi me keta njerez qe u mungon korektesa karshi njerezve dhe nuk respektojne veten e tyre dhe se fundmi i mbajne lojen njeri tjetrit me te njejtat lojra fjalesh .ne rregullore thuhet qe per vendosjen e nje akilli duhet me shume se 50 perqind e votave te aop sop etj pse sbatoni kete rregullore qe keni shkruar apo me te vertete existon shprehja bej si them une e mos bej si bej une atehere ne ta dime qe rregullorja eshte vetem per userat she jo per aop sop dhe te tjeret.sa per privilegjin jua japim ne kete privilegj cdo dite juve domethene ju jeni te privilegjuarit se ne jemi ata qe marim akille bane dhe kick se gjoja ofendokemi te "paprekshmit" dhe i them gonit qe kot qe troket te kjo dere sepse ketu ska drejtesi vetem harxhim kohe dhe prishje nervash. fjalori i colorados dhe i ndonje tjetri ketu eshte i papranueshem per mendimin tim ne qofte se kerkoni respekt atehere mundohuni te respektoni te tjeret dhe jo te jipni pergjigje ofenduese karshi te tjereve dhe nga ana e chatuesve do te gjeni mirekuptim ju lutem aop mos i majne anen njeri tjetrit por cdo gabim te nje sop aop dhe ircop ta denojne skemi ardhur ketu te degjojmre lajka karshi njeri tjetrit nga ana juaj por qe cdo ankese e usarve te meret parasysh.
nga ana tjeter smerem me ofendimin e dajes se sa per ofendime eshte ai qe ofendon userat ne prv dhe une smerem me lice dhe zara .
naten e mire dhe i them gonnyt qe mos merzitet sepse eshte e kote te meresh me njerez qe sjapin zgjidhje po vetem nxisin sherre dhe se sbatojne rregulloren qe kane shkruar vet
noten gonny dhe ishalla ta heqin sa me shpejt akillin

GONI

Primus registratum

Thug-life un nuk jam ankuar te me hiqet akilli se sa te kete proxy as nuk ma ndien fare 1000 akille te vene per mu. Mua me shqeteson fakti i sjelljes sic the edhe ti mepare.
Mua me eshte hequr aop para 1 muaji sepse ofendova nje user dhe nuk kam asgje kundra. Dua te te di se ku ka perfundu Mandi apo ka harru adresen e AF -se nejse duket qarte qe ktu flitet kot:
Informacione.com
Registrant:
edmond koci mandi@shqiperia.com +355.68207****
ShqiperiaCom
Kutia Postare 8****
Tirane,AL,AL 00000

(* per arsye privacy)
Duken qarte lidhjet.

Un nuk e di se kush e mban kete teme hapur akoma s'ka nej mod qe mund ta mbyllin.

Mysterium

Primus registratum

pershendetje,

une nuk jam chatues me pervoje, megjithate nga biseda qe pashe me larte mund te them se Gonny nuk ka fyer askend dhe eshte nje user i respektueshem ne dhomat e Chatit AlbNetwork keshtu qe nuk e kuptoj pse u dashka qe Gonnyt ti jipej akill.
Une nuk dua t'ia di se kush i ashtuquajturi xhim_kopsa por nje gje ju them se eshte ABSURDE, qe nje njeriu ti jepni akill nderkohe qe nuk ka fyer, kercenuar dhe share askend ne Chat!!!

kush ka vesh per te degjuar, kupton!

italstud

Primus registratum

o myster ky forumi katolik smu hapka , ja ke fut kot ti apo ekziston metermend. si katolik i devotshem qe jam desha me u regjistru

Mysterium

Primus registratum

Fillimisht postuar nga triadi:
[qb] o myster ky forumi katolik smu hapka , ja ke fut kot ti apo ekziston metermend. si katolik i devotshem qe jam desha me u regjistru [/qb]
triadi,

linku eshte: www.forumkatolik.com - megjithate te them se dikush nga Stafi i Forumit ka fut hundet ne Profilin tim dhe ka modifiku, sido qofte une atyre iu kujtoj se nuk kam lindur DJE!!! Nje gje e tille ndodhe vetem ne AlbForum - ku ekziston privacy... ne kete menyre tregoni nivelin qe ka arrit ky Forum.

hajt shnet,
Mysterium :wave:

P.S. Nqse Stafit i duhet edhe numri im i telefonit ose numri i kembes, te me thoje... mund ta bej publike ketu!? :goofy:

Guest

Pershendetje urtia /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

Mysterium

Primus registratum

Fillimisht postuar nga triadi:
[qb] ah rrofsh tani u futa,
ska pse irritohesh se mbase je ngaterru dhe vete. [/qb]
triadi, une e kam verifiku ma perpara linkun tem jo nje here, por me dhjetra here... keshtu qe edhe nje here kujtoj Stafit te Forumit, ne kete menyre tregojne seriozitetin dhe ne c'fare niveli te ulte ka rene AF. C'eshte me keqja se pretendojne te jete Forumi "Number One" ne gjuhen shqipe!

triadi: Kur me the ti se nuk punon linku, une asgje s'kam preke tek Profili im... atehere me trego ti si asht e mujtun qe u rregullu perseri ashtu sic ka qene ma perpara. Nejse... per ma shume NO COMMENT!

tung tung,
Mysterium

L

ledi

Guest

MIREMBREMA ACID
ne radhe te pare une respektoj gonnyn dhe i them te mos e vras mendjen per akillin se shume te tjere para gonnyt ketu nuk ka gjet drejtesi me keta njerez qe u mungon korektesa karshi njerezve dhe nuk respektojne veten e tyre dhe se fundmi i mbajne lojen njeri tjetrit me te njejtat lojra fjalesh .ne rregullore thuhet qe per vendosjen e nje akilli duhet me shume se 50 perqind e votave te aop sop etj pse sbatoni kete rregullore qe keni shkruar apo me te vertete existon shprehja bej si them une e mos bej si bej une atehere ne ta dime qe rregullorja eshte vetem per userat she jo per aop sop dhe te tjeret.sa per privilegjin jua japim ne kete privilegj cdo dite juve domethene ju jeni te privilegjuarit se ne jemi ata qe marim akille bane dhe kick se gjoja ofendokemi te "paprekshmit" dhe i them gonit qe kot qe troket te kjo dere sepse ketu ska drejtesi vetem harxhim kohe dhe prishje nervash. fjalori i colorados dhe i ndonje tjetri ketu eshte i papranueshem per mendimin tim ne qofte se kerkoni respekt atehere mundohuni te respektoni te tjeret dhe jo te jipni pergjigje ofenduese karshi te tjereve dhe nga ana e chatuesve do te gjeni mirekuptim ju lutem aop mos i majne anen njeri tjetrit por cdo gabim te nje sop aop dhe ircop ta denojne skemi ardhur ketu te degjojmre lajka karshi njeri tjetrit nga ana juaj por qe cdo ankese e usarve te meret parasysh.
nga ana tjeter smerem me ofendimin e dajes se sa per ofendime eshte ai qe ofendon userat ne prv dhe une smerem me lice dhe zara .
naten e mire dhe i them gonnyt qe mos merzitet sepse eshte e kote te meresh me njerez qe sjapin zgjidhje po vetem nxisin sherre dhe se sbatojne rregulloren qe kane shkruar vet
noten gonny dhe ishalla ta heqin sa me shpejt akillin

Status
Not open for further replies.