Tre ish-ambasadorët amerikanë flasin për Shqipërinë

thumbnail.php
Intervista e Ilva Tares për 'Tonight' në Ora News me ambasadorin e SHBA-ve, Aleksandër A. Arvizu, ish-ambasadorin, Uilliam E. Rajerson dhe ish-ambasadori Xhon L. Uidhers.

Ilva Tare: Mirëmbrëma! Mirësevini dhe faleminderit! Jam e sigurt se këto janë fjalët e para që mesojnë ambasadorët e SHBA kur vijnë për herë të parë në Shqipëri. Sonte, kam tre muskutjerë amerikanë: Ambasadorin Arvizu ish-ambasadorin Ryerson dhe ish-ambasadorin Withers. Ndoshta ka qenë e thënë të jetë kështu, por ndoshta është dhe fat, që në këtë 100 vjetor ne i kemi sytë nga Amerika për të mësuar dhe dëgjuar mesazhet e tyre. Kjo është një zgjedhje e veçantë për të qenë këtu në “Tonight” për të folur për shqiptarët në këtë 100 vjetor të rëndësishëm dhe me shqiptarët në një intervistë të paparë në televizionin Ora News. Faleminderit që jeni këtu sonte! Ndjehem e privilegjuar dhe e nderuar, zotërinj ambasadorë. Jeni të vetmit të ftuar, që nuk kanë nevojë për prezantim, pasi jeni të famshëm tashmë. Jam e sigurt se asnjë shqiptar nuk e ka harruar ambasadorin e parë të SHBA në Shqipëri në vitin 1991, kur komunizmi po binte. Mirësevini, z. Ambasador.

Burimin e ketij lajmi e gjeni ketu:

http://gazetac.com/index.php/aktuale/24152-tre-ish-ambasadoret-amerikane-flasin-per-shqiperine.html