trashigime...

edda

Primus registratum
Re: trashigime...

Opps..içik e madhe kjo e mesipermja

edi2.jpg

perseri te shtunen

Hajt te trashegohesh! Dukesh shume e lumtur ne foto /pf/images/graemlins/wink.gif , plus qe me kish mare malli te shikoja nje nga ato damsmat tona ku i lyjne paret mire me peshtyme dhe ja ngjisin nuses ne cdo siperfaqe te mundshme te trupit /pf/images/graemlins/laugh.gif .

(Ku e bleve kostumin tradicional?)

I love new york

Primus registratum

Eda urime e trashegime
vertet u kenaqa jashte mase
ideja e kostumit popullor :thumbsup: :thumbsup:
dhe njehere Dashuri e Lumturi gjithe jeten

edda

Primus registratum

Kostumin nuk e bleva, sepse kushton goxha, por me te njohur arrita t'ia marr borxh per ca dite teatrit popullor.
Deshira ime ishte qe te shkoja ne shtepine e dhendrit e veshur me kostum popullor dhe ne pajton por ishte shume vape si ne EL ashtu dhe ne TR prandaj kostumi u la per ne shtepi /pf/images/graemlins/frown.gif

Ema

Goddes

Edda paske dale si kumbull,alamet nusje /pf/images/graemlins/smile.gif ,tamam goc elbasani.
Edhe une i kam premtu vetes me u martu me kostumin popullor te gjyshes time /pf/images/graemlins/smile.gif ...
Te puth fort tyja edhe me i cun thone anej ka ne! /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Edda, si llokum ke dale; nuse me shume lezet. /pf/images/graemlins/smile.gif
Vec dite te lumtura me bashkeshortin te uroj edhe nje here! :thumbsup:

moonlight

Primus registratum

Ia hodha edhe une /pf/images/graemlins/wink.gif Tani jam t'u thare lulet e buqetes. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. me/ ne pritje te firmes tende te re /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnilaM

Primus registratum

dukeni shum te lumtur ,dhe te tille qofshit per hera,kustumi popullor nje ide shum interesante,por me shum me pelqeu fotoja ku keni dal duke kercy,dukesh tamon si bollokume elbasoni.
emma kur e ka dasmen...?akoma s`na ka thon se me ke do venosi ,me komshiun qe ja rekomando shpia, apo ate te largetin qe ja ka qejf zemra(mesa kam kuptu una)
emma..... ho mi pra ,si ke venos,se mezi po pres ftesen tate.
edda suksese ne jeten bashkortore,ne me i cun ,se thoni vetem ju ka elbasoni emma,por gjith si shqipni e kena k`et urim,per nje cift.

bebi

Primus registratum

edda jam e pafjale, gjithmon e ma e amel bahesh. kjosh e lumtun megjith T.
bacione bella :kiss:

hot

Hotgirl

sa nuse simpatike!! :thumbsup:
se zakonisht nuset tona kan qef t'bohen si kuklla porcelani!! :smash:

KESI_USA

Primus registratum

Awww that was sooo cute.. Urime e jete te lumtur!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

uni20077

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sa nuse simpatike!! :thumbsup:
se zakonisht nuset tona kan qef t'bohen si kuklla porcelani!! :smash: [/qb]
Sidomos naten e I t`marteses /pf/images/graemlins/wink.gif

Ju kjoft per haeir!

TDSH

Primus registratum

Urime Edda, ceremonija duket te kete qene e bukur! Mbi gjithe urimet e tjera uroj te jeni shoke te mire per njeri tjetrin.

Me keto fotot me sqarove dicka qe e kisha nuhatur prej disa kohesh. Tanin e njoh prej disa viteve me pare...me ka folur per ty ne fillimit tuaja. Uroj me gjithe shpirt te jeni te lumtur, ke prane dike qe une e respektoj shume! Te fala, edi.

Ema

Goddes

Emma martohet ne 11 shtator te 2057 me karrocierin e komunales se lagjes nr 1 Shengjin /pf/images/graemlins/tongue.gif

Jeni te ftum!

P.s:Edi :wave:

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga EDI-:
[qb] Urime Edda, ceremonija duket te kete qene e bukur! Mbi gjithe urimet e tjera uroj te jeni shoke te mire per njeri tjetrin.

Me keto fotot me sqarove dicka qe e kisha nuhatur prej disa kohesh. Tanin e njoh prej disa viteve me pare...me ka folur per ty ne fillimit tuaja. Uroj me gjithe shpirt te jeni te lumtur, ke prane dike qe une e respektoj shume! Te fala, edi. [/qb]
Ti je Edi i Amerikes :confused: !
Tani eshte nga ata meshkuj qe ta kerkosh me qiri dylli me zor e gjen .. ndjehem me fat qe ka hyre ne jeten time :wub:
Edi, flm per urimin!

p.s. flm dhe x CD e Celine Dion

TDSH

Primus registratum

Une jam, me duket...

E kisha harruar fare CD-ne, beji shume te fala dhe tanit, ciao!

TDSH

Primus registratum

Hi Ema...deri ne 2057 presim dasmen tende, une du ftese...se tani me edden ma bone me hile /pf/images/graemlins/laugh.gif