topi i arte iu dorezua nje sharlatani

pirati

Primus registratum
topi i arte iu dorezua nje sharlatani

topi i arte ne duart e nedvedit.mos u habitni,keto gjera kisha idene se ndodhnin vetem ne perralla por ja qe ndodhi me te vertete..
topin e arte kete rradhe nuk eshte ne duart e atij qe e meritonte me shume,eshte ne duart e nje sharlatani e nje futbollisti qe eshte larg etikave te lojes,e nje futbollisti qe i jep karakteristikat vetes si nje futbollist pergjegjes,i sinqerte,i rregull ,qe jep zemren ne fushe edhe qe eshte lojtar qe respekton fairplayn.
sa karakteristika nga keto ka nedved..
te shumten vetem 1 ate te zemres..
por mos me thoni qe te tjerat jane te verteta..
eshte ai lojtari qe nqs nuk gabohem kur qe ndeshja juve-bologna pas pendimi te zambrottes per simulimin e penalltise i tha qe te qepte gojen edhe t'i thoshte arbitrit qe lojtari i bolonjes me pengoi..
c'e quani ju kete.
ishte ai qe c'do ndeshje pas cfaredolloj kontakti me kundershtaret qofte edhe i vogel rri me minuta te tera ne mes te fushesh i shtrire duke kerkuar ndihmen e mjekeve..
edhe nje futbllist i tille merr topin e arte duke pasur vetem nje scudetto ne vitrine e mijera e mijera polemika per menyren e fitimit te ketij scudetto..
atehere futbolli ka ndryshuar te dashur tifoze..
ose
me mire ka vdekur..eshte normale qe zidane te marre 1/3 e votave te nedvedit,qe maldini te dale i treti..
maldini e meritonte sivjet edhe kete s'mund ta mohoje askush..
nedved s'ka asgje me teper se gatusso vetem qe shenon me shume gola me gjithe respektin qe kam per gattuson.
me kete gje qe ndodhi sivjet me lindin dy pyetje:
-topin e arte e merr ai qe ka 3 trofe nderkombetare apo ai qe s'luajti as finalen e champions league?
-apo ata qe votuan ishin te gjithe ceki(te verber-italisht)saqe ishin qorra edhe vune kryqin ke kutia e gabuar??

arbi

Primus registratum
Re: topi i arte iu dorezua nje sharlatani

Fillimisht postuar nga pirati:
[qb] topi i arte ne duart e nedvedit.mos u habitni,keto gjera kisha idene se ndodhnin vetem ne perralla por ja qe ndodhi me te vertete..
topin e arte kete rradhe nuk eshte ne duart e atij qe e meritonte me shume,eshte ne duart e nje sharlatani e nje futbollisti qe eshte larg etikave te lojes,e nje futbollisti qe i jep karakteristikat vetes si nje futbollist pergjegjes,i sinqerte,i rregull ,qe jep zemren ne fushe edhe qe eshte lojtar qe respekton fairplayn.
sa karakteristika nga keto ka nedved..
te shumten vetem 1 ate te zemres..
por mos me thoni qe te tjerat jane te verteta..
eshte ai lojtari qe nqs nuk gabohem kur qe ndeshja juve-bologna pas pendimi te zambrottes per simulimin e penalltise i tha qe te qepte gojen edhe t'i thoshte arbitrit qe lojtari i bolonjes me pengoi..
c'e quani ju kete.[/qb]
gabohesh ishte tacchinardi ne nje ndeshje lacio-fiorentina ishte nedved ai qe i tha arbitrit shih se nuk ishte penallti pas nje kontakti me amaral
[qb]ishte ai qe c'do ndeshje pas cfaredolloj kontakti me kundershtaret qofte edhe i vogel rri me minuta te tera ne mes te fushesh i shtrire duke kerkuar ndihmen e mjekeve..[/qb]
si ka mundesi qe ka perqindjen e levizjes se topit me te madhe nga te gjithe ne ekip
[qb]edhe nje futbllist i tille merr topin e arte duke pasur vetem nje scudetto ne vitrine e mijera e mijera polemika per menyren e fitimit te ketij scudetto..[/qb]
ku ishin polemikat per kampionatin e fundit :confused: ka edhe nje superkupe italie dhe sidomos pershtypjen qe la se mungesa e tij ne finale i hoqi juves ate nerv qe e karakterizoi ne ndeshjen me realin(ne te cilin shenoi nje gol) dhe ka muajin shtator-tetor (periudha kur jepen votat) te karakterizuar nga nje loje e shkelqyer
[qb]atehere futbolli ka ndryshuar te dashur tifoze..
ose
me mire ka vdekur..eshte normale qe zidane te marre 1/3 e votave te nedvedit,qe maldini te dale i treti..
maldini e meritonte sivjet edhe kete s'mund ta mohoje askush..[/qb]
edhe per mua e meritonte maldini web page
[qb]nedved s'ka asgje me teper se gatusso vetem qe shenon me shume gola me gjithe respektin qe kam per gattuson.[/qb]
ja ke fut kot tani djali
[qb]me kete gje qe ndodhi sivjet me lindin dy pyetje:
-topin e arte e merr ai qe ka 3 trofe nderkombetare apo ai qe s'luajti as finalen e champions league?
-apo ata qe votuan ishin te gjithe ceki(te verber-italisht)saqe ishin qorra edhe vune kryqin ke kutia e gabuar?? [/qb]
mund te kete edhe variante te tjera si pyetjeje ashtu edhe pergjigjeje(owen e fitoi me nje kupe uefa)sidoqofte mos harroni se mbrojtesi i fundit qe fitoi topin e arte ishte nje fare sammer qe fitoi europianin tek pull

Boby

Primus registratum

Un jam Milanist por per mendimin tim Nedved,te cilin une e therras Xhevdet,e meritonte Topin e Arte.Tani Maldini e meritonte ndoshta me shume por eshte shume me veshtire ta marri nje mbrojtes se sa nje sulmues ose mesfushor.Qe Nedved eshte lojtar shume i mire kjo duket qe ne lojen e tij por ce do qe eshte ne ekipin e gabuar /pf/images/graemlins/tongue.gif .Kte vit ceket e kane treguar qe jane ekip me lojtare te medhenj.

Alesio1

Primus registratum

Pirati

Ja ke fut kot o vlla !
Nedved pa diskutim e meritonte ''topi e arte'' dhe arsyet jane shume.
Ne radhe te pare Nedved ishte futbollisti me i mire ne Itali , me i miri i Juves , me i miri i Cekise.
Pavel Nedved udhehoqi Juven drejt titullit kampion ne Itali , edhehoqi Juven deri ne finalen e ''champions League'' dhe sigurisht Cekine per ne ''euro 2004''.
Nedved ka shpirte luftarak dhe lojtare qe 90 minuta eshte i frsket , eshte lojtare klas ne cdo drejtim dhe padiskutim lojtari me i mire i botes sot per sot (pa marre parasysh vendimin e fifa-s qe perbehet nga nje korrupsion i turpshem)
Sipas teje e meritonte Zidan te ishte lojtari me i mire i botes duke marre parasysh se Zidan nuk shkelqeu ne asnje drejtim apo ndeshje.
Reali mori kampionatin ne diten e fundit dhe Zidane nuk luajti ndonje rol kryesor ne marrjen e atij titulli , po ashtu ne champions nuk ishte aspak special.
Gatuzo ne nje interviste para pak ditesh tha se PAVEL NEDVED ose PAOLO MALDINI meritonin te fiton trofeun e me te mirit ne bote dhe nder te tjera shtoi se ''Zidan eshte lojtar klas por nuk shkelqeu ne asgje dhe po te shikohet nga menyra se si u mor ky cmim , Maradona duhet ta kishte fituar cdo vit qe ka luajtur futboll.
Gatuzon me Nedved eshte turp t'i krahasosh sepse sepse Nedved ka klas te ndryshem dhe duhet folur realiteti pa marre parasysh tifozellekun.

Pirati qetesohu pak se sa per Nedvedin ishte votimi me i drejte qe mund te behej , ndersa per Maldinin mendoj se e meritonte te pozicionohej ne vendin e dyte.

Shendet

Alesio1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] me vjen keq por me duhet ta pranoj qe e meritonte!!!!!!! [/qb]
Bravo Angel
Ti rri shtrember por fol drejte..

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga JuveVllaznia:
[qb]
Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] me vjen keq por me duhet ta pranoj qe e meritonte!!!!!!! [/qb]
Bravo Angel
Ti rri shtrember por fol drejte.. [/qb]
une jam realiste!!!!ku me pe se si rri??

Alesio1

Primus registratum

[/qb][/QUOTE]une jam realiste!!!!ku me pe se si rri?? [/QB][/QUOTE]

Ngaqe shprehe keqardhjen !

beshbossi

Primus registratum

[qb] [/qb]
une jam realiste!!!!ku me pe se si rri?? [/QB][/QUOTE]

Ngaqe shprehe keqardhjen ! [/QB][/QUOTE] epo s'mund te mos e shprehja duke qene milaniste!!

Alesio1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga angel or devil?:
[qb]
[qb] [/qb]
une jam realiste!!!!ku me pe se si rri?? [/qb]
Ngaqe shprehe keqardhjen ! [/QB][/QUOTE] epo s'mund te mos e shprehja duke qene milaniste!! [/QB][/QUOTE]

Ha ha haaaaaaaaa.

xhoni

Primus registratum

Ore po jeni ne vete me keto artikuj qe shkruani apo jo?Une jam interist i cmendur de po ju them se Nedved e meritonte me shume se cdo futbollist tjeter topin e arte.Konkurenti i vetem i Nedvedid ishte Maldini qe po ta kishte marre do ta meritonte dhe ai.Juventusi fitoi kampionatin dhe shkoi ne finalen e Kupes se Kampioneve duke e humbur kete te fundit me penallti,ca doni me shume ,te fitonte kamponatin e ufo-ve.Te jemi realist dhe te mos flasim me tifosllek,kot me kot.Te urresh Juven nuk do te thote ti heqesh meritat.Eshte njelloj sikur te jesh tifos i Barcelones dhe te thuash qe Reali eshte ekip kot.Pra, te dashur bashketifoset e mi interiste, te shikojme veten tone dhe te mos shajme kot miletin se po behemi qesharak me shume se cjemi bere deri tai.Te shpresojme qe vitin tjeter ta fitoje Bobbo dhe ishalla po frenon pak Roma kete vit,keshtu mund te shpresojme per ate te shkreten scudeto.

Alesio1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Ore po jeni ne vete me keto artikuj qe shkruani apo jo?Une jam interist i cmendur de po ju them se Nedved e meritonte me shume se cdo futbollist tjeter topin e arte.Konkurenti i vetem i Nedvedid ishte Maldini qe po ta kishte marre do ta meritonte dhe ai.Juventusi fitoi kampionatin dhe shkoi ne finalen e Kupes se Kampioneve duke e humbur kete te fundit me penallti,ca doni me shume ,te fitonte kamponatin e ufo-ve.Te jemi realist dhe te mos flasim me tifosllek,kot me kot.Te urresh Juven nuk do te thote ti heqesh meritat.Eshte njelloj sikur te jesh tifos i Barcelones dhe te thuash qe Reali eshte ekip kot.Pra, te dashur bashketifoset e mi interiste, te shikojme veten tone dhe te mos shajme kot miletin se po behemi qesharak me shume se cjemi bere deri tai.Te shpresojme qe vitin tjeter ta fitoje Bobbo dhe ishalla po frenon pak Roma kete vit,keshtu mund te shpresojme per ate te shkreten scudeto. [/qb]
Bravo Xhoni.

Alesio1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga angel or devil?:
[qb]
[qb]
Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] [/qb]
Bravo Xhoni. [/qb]
te njejten gje thashe edhe une,po me thane qe rri shtrember!!!!uuuuu racista!!!!! [/qb]
Si shume akuzon per racizem ''angel or devil'' ?!

Guest

Pirati ne qofte se je tifoz i Gatustes eshte gie tjeter por ta krahasosh ate me Negvedin do te thote qe nuk ke pare kurre sport me sy.DHe sa per Maldinin nuk e meritonte te ishte ne vendin e 2 dyte.

Bu,midis nedvedit dhe maldinit,nuk kishte ndonje ndryshim kolosal,por megjithate,dai e merr vitin tjeter mald /pf/images/graemlins/laugh.gif ini

dd84

Primus registratum

....
lere qe nedvedi s'e meritonte topin e arte por nuk meritonte te rrinte as ne listat e pretendenteve..
si mundet nje njeri me ato kembe te marre topin e arte...s'mund t'i heq meritat vetem per faktin qe vrapon shume edhe ka sensin e golit por me falni shifni edhe gatusson..hahaha pirati ku ia gjete binjakun e shemtut mor nevdedit..dhe nqs ju o juventine nuk e quani gattuson lojtar atehere jeni kot sepse gattuson e do edhe trajneri i brazili ne skuader..lojtare si nedvedi gjen plot,me thase..ishte normale lala qe nedvedi ta tejkalonte zidanen me 2/3 e votave...
lere fare meqenese topi i arte ne raste te rralla i dorezohet atij qe e meriton..
maldini ka shenuar 100 gola me shume se nedved ose me mire ka bere qe te tjeret mos shenojne,kane bere mos shenojne tipa si nedvedio qe i pafajshem thote para dhenies se topit te arte se nuk e meritonte edhe me pas thote une jam lojtari me i forte ne bote..
lojtar i ***** tim me i forte ne bote..
ik tani nedved se me merzite ...

Olsi, pak me shtruar,iku tani!

xhoni

Primus registratum

Ti e lale o po tall sumen o smerrke vesh fare nga futbolli.......

Guest

XHONI ka te drejte ne flasim me tifozllik sikur te jemi Profesionista dhe ato qe ia kane dhene
te jene Negvetit te jene Amator.

dd84

Primus registratum

o xhono lal marr vesh nga futbolli lal edhe nuk flas me tifozllik por me thuj pak ne baze te cilave kritere zgjidhet fituesi i topit te arte..fituesi duhet:
1)te kete fituar me skuadren trofe ne fushen nderkombetare(kete gje me duket se e ploteson maldini me champions league edhe me superkupen evropiane)
2)duhet te luaje shume mire edhe te spikase mbi te tjeret(kete gje e bene te dy maldini edhe nedvedi)
e vetmja gje qe penalizoi maldinin eshte se s'ka kembe per te bere gol per vete pozicionin qe ka ne fushe por me falni te shpetosh 100 gola eshte e barazvlefshme me shenimin e 15 golave??
me vjen keq lal,mos e permendim as karrieren e mrekullueshme te tij...por me falni se nedved eshte i padenje mer lala,une s'e akuzoj qe nuk e meritonte ,i them hallall por e meritonte me shume maldini...kaq muhabeti s'flas me tifozllik..