Top 10 piktore shqiptare

AlbanianEagle

Primus registratum
Top 10 piktore shqiptare

Cilet piktore mendoni se jane te denje per te hyre ne listen e 10 piktoreve me te te mire te Shqiperise.

Cilet piktore shqiptare njihni?

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: Top 10 piktore shqiptare

Per Zef Kolombin kam nje debolese te vecante /pf/images/graemlins/smile.gif

AlbanianEagle

Primus registratum

A keni mundesi qe te postoni dhe ndonje pikture te tyre nqs e dispononi.Do ishte me shume interes mendoj.

Po ashtu dhe te thoni pse ju pelqen ky apo ai piktor.

aldi79

Primus registratum

Arben Theodhosi
arbeni12.gif

ezy

Primus registratum

hhhhhmmmmmmmm,.....meqe e kom plakun piktor(me i miri per mua).....kom pas rastin me nejt me disa piktore te shquar....psh....Naxhi bakalli,gazmend leka,Fatos kola(piktor/skulptor).....po sigurisht plaku im eshte me i miri....lol...meqe eshte dhe profesor te liceu ne Tirone /pf/images/graemlins/laugh.gif

ezy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AlbanianEagle:
[qb] ezy,

si quhet yt at, Ezy Sr.? [/qb]
i don't really feel like telling you....but Ezy Sr...sounds pretty good...and trust me kur te them qe eshte me i miri,per pikture dhe mozaik .... /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Kole Idromeno, dasma shkodrane, origjinali ndodhet ne australi.... e ka nje mikja ime ne shtepi.
e bukur, por mungon ne muzeun shkodran... /pf/images/graemlins/frown.gif

Odea

Primus registratum

Hey, edhe une mendoj qe Arben Theodhosi eshte me verte i mrekullueshem. Art me origjinal se ai skam pare nga shqiptaret.
Atyre fytyrave iu jep nje shprehje dhe ngjyre engjellore si dhe perzierja e ngjyrave eshte shume e bukur...
Me pelqen shume shume...nuk di cfare te them tjeter :wub:

Odea

shqipe

Primus registratum

Agim dhe Xheneta Kadillari :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Dj-dri

Primus registratum

Komplimentet me te medhaja nga un per kete teme..
vota ime i shkon KEL KODHELIt nje nder piktoret te rilindjes shqiptare ..... Fatketsisht skam pic te tij qe ti dergoj ketu por me pelqen shum stili i tij /pf/images/graemlins/smile.gif

Per sa i perket artistave te tjer Per mua nuk kan te shara Se njeri me i mire se tjetri jan duke permendur profesorat e mi te piktures Artan Dracinin ,Ermira Jahja , Ferit Kola ,etj etj