Tolerim dhe mirkputim....

Mr_PaBlO

Primus registratum
Tolerim dhe mirkputim....

Closing Link: CoYoTe[213.149.114.120] (User has been banned from Albnetwork.net (Cun_Me_Drog ik e pi qumesht te mami se sje rrit akoma per chat ti))

Nuk e di se kush mund ta ket vene kete akill dhe nuk du me e gjyku.Mos harroni se eshte Net.Kafe dhe bllokoni shume veta.Gangsterlluqet mos i bani ne chat se a turp hym per tu relaxu,dhe se Cun_Me_Droge ban si gangster ne prv zgjidheni ne prv jo te vihet akill ipija,apo nuk keni ca ti bani gomarit dhe i bini samarit.Jam i mendimit qe te merret konsiderate ankesa ime ......Flm

Samsungu

Primus registratum
Re: Tolerim dhe mirkputim....

Respekte Cun_Me_Droge jam e ftoj Toni_Delta_Foce Mos bej me si kalama edhe ti lej akillet me nje ane se ska me lezet nese ti toni je kaq trim edhe fut akille hajde se e zgjidhim problemin Live lool edhe mos fut me akill se do e kesh keq punen lool se spo bahet shaka edhe nje gje tjeter desha me thane nese provon edhe nje here qe te vesh akill flasim ndryshe se mua sme ben gje po qendres po ama keshtu qe matu icik me veprimet qe ben ok me Mirekuptim Cun_Me_Droge

A

Adami

Guest

/pf/images/graemlins/smile.gif

Oxandromeda

Oxford Astrophysics

ip eshte heq nga akill
sa per live kur te dush ti po sja vle me ty /pf/images/graemlins/frown.gif se je i vogel te ishe mosha ime po , po ti aq di aq flet , gjithsesi n/p ip eshte heq nga gline

I

insane

Guest

adami, une e kam me te madh mos ngjo kta!!

A

Adami

Guest

do me ba gara ti apo si se mu me thojne the Champ

/pf/images/graemlins/tongue.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

me ca njesie matse do e bani garen? Qe te gjejme konvertoret /pf/images/graemlins/tongue.gif per te gjithe publikun, duke qene se do jene nga e gjithe dota /pf/images/graemlins/laugh.gif

colorado

Forumium praecox

Me nenfisha te ketij timit do behet matja /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Kujdes kur mbyll deren ti /pf/images/graemlins/tongue.gif se po ze noj cep pa dashje /pf/images/graemlins/tongue.gif

colorado

Forumium praecox

Mos u merakos Elo , se e mbaj te lidhur nuk e terheq zvarre. Po ti ca halli ke nje here , per ty do mbetet nje cope gjithsesi edhe po e kapi dera. /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Kam hallin se po ta zuri dera ta kalon adami pastaj mer /pf/images/graemlins/tongue.gif

S

Scorpion

Guest

:sleep: O sa kam fjet, sa kam fjet. :sleep: :sleep: