Toka të kërkuar në Shqipëri

Jashari Seijif

Primus registratum
Përshëndetje,

Unë jetoj në Gjermani dhe Shqipëri në kërkim të vogla për komplot të mesme, të cilat mund të paguhen në këste. Është e rëndësishme se ajo është ndërtesë e tokës. Paguaj rregullisht në kohë dhe të besueshme.
 

Hank

Valoris scriptorum
A mund ta shkruash dhe njehere se asgje nuk kuptohet pervec faktit qe jeton ne Gjermani.
 
Top