Pune Tirane, ofroj vend pune Web Developer & Graphic Design

A

admin

Guest
Departamenti I Marketingut prane Kompleksit Turistik Dajti Ekspres kerkon te punesoje nje person ne detyren: Web development & Graphic Design (print & web)Detyrat dhe pergjegjesite – Zbatimi i koncepteve te paracaktuara grafikisht. Pershtatjesh vizualesh. Web design. – Formulimi grafik i … Me shume

Continue reading...
 
Top