Pune Tirane, ofroj vend pune shitje dhe menaxhim

A

admin

Guest
PERDE KARTERI kerkon nje punonjese me arsim te larte e cila do meret me shitjet dhe menaxhimin e Perdeve. Mosha:27-35 vjece. Te kete aftesi te mira komunikimi,menaxhimi dhe punimi ne grup. Gjithashtu te kete njohuri ne dizenjimin dhe kompozimin e … Me shume

Continue reading...
 
Top