Pune Tirane, ofroj vend pune SHITESE, paga 25.000 L

A

admin

Guest
Erotic Shop Albania, me aktivitet tregtimin e artikujve erotike, kerkon te punesoje nje vajze ne pozicionin SHITESE. Orari 6 ore/dite, 1 dite ne jave pushim. Paga 25.000 Leke. Te kete eksperienca te meparshme si Shitese dhe te kete njohuri te … Me shume

Continue reading...
 
Top