Pune Tirane, ofroj vend pune shitese boutique

A

admin

Guest
American Style ,butik qe prej 10 vjetesh tregton veshje amerikane kerkon te punesoje shitese me eksperience pune minimumi 1 vjecare dhe te paraqitshme ,kushtet e punes dhe pagesa jane nga me te mirat,siguracione dhe bonuse per shitje . Ju mirepresim … Me shume

Continue reading...
 
Top