Tifozat Kuq e Zi

Tifozishqiptar

Primus registratum
Tifozat Kuq e Zi

tkz-red.gif

Kush janë "Tifozat Kuq e Zi"?

"Tifozat Kuq e Zi" janë grup i tifozëve më të flaktë të Kombëtares shqiptare në futboll dhe të të gjithë sportistëve shqiptarë në përgjithësi. Në këtë grup janë shkrirë të gjithë ata tifozë të cilët e kanë përkrahur Shqipërine tash e sa vjet në ndeshjet e saja në vend dhe në mbarë Europën. Pos në Shkodër dhe në Tiranë, e kemi shoqëruar Kombëtaren kuq e zi edhe në Cardiff, Leverkusen, Belfast, Newcastle, Dublin, Genève dhe në shumë stadiume tjera anë e mbanë Evropës.

Qëllimi ynë është që t'i mbledhim rreth vetes të gjithë sportdashësit shqiptarë në misionin fisnik të përkrahjes së Kombëtares dhe dhënies së kontributit në sukseset e saj. Duam ta zgjerojmë rrjetin tonë në mbarë botën dhe t'i organizojmë tifozët shqiptarë. T'i këndojmë Shqipërisë sonë me një zë, të jemi lojtari i 12-të i Kombëtares dhe të jemi dita ditës më të organizuar dhe më të koordinuar. Derisa çunat t'i zhvillojnë betejat e tyre në fushë dhe të luftojnë për flamurin kuq e zi, ne do ta zhvillojmë luftën tonë, njësoj të rëndësishme, atë të prezentimit dinjitoz të vendit tonë kudo që të shkojmë.

Prandaj ju thërrasim që me ndihmën tuaj, me ndihmën e gjithkujt që e quan veten tifoz shqiptar, gjithkujt që e nderon fanellën kuq e zi, t'i ndihmojmë Kombëtares të na e zbardhë fytyrën dhe të na gëzojë me fitore të reja!

Eja, na u bashkangjit edhe ti - së bashku jemi më të fortë!

http://www.tifozatkuqezi.com

Tifozishqiptar

Primus registratum
Re: Tifozat Kuq e Zi

Live Ticker: www.tifozat.com

Shqipni-Suedia -:- (-:)

www.tifozat.com me ndihmën e http://shkembi.com edhe nji herë siguron komentimin e drejtpërdrejtë me shkrim të ndeshjes së Kombëtares shqiptare në futboll. Të mërkuren, më 18 shkurt 2004 tue ia fillue prej orës 19:45, komentatori ynë do t'ju mbajë t'informuem minut pas minuti lidhur me çdogja që ndodhë në "Qemal Stafa" të Tiranës në ndeshjem miqësore Shqipni-Suedia. Ejani t'i përkrahim bashkë djemtë tanë!

E kuqja, e kuqja...

iliriano

Primus registratum

pershendetje te gjithe kuq e zinjeve kudo qe jane se na nderuan:thumbsup:
sidomos me ato fishekzjarret :lol:
bravo se i respektuat miqte tane suedezet /pf/images/graemlins/wink.gif

e kuqja e kuqja...

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga nxansi:
[qb] Ejani çuna, na u bashkangjitni - kemi nevojë për përkrahjen tuaj, sot më shumë se kurrë: www.tifozatkuqezi.com ! [/qb]
une desha me u bashkangjit po harrova se s'jam cun e ketu qenka thirrja vetem per cunat! /pf/images/graemlins/laugh.gif
kuq e zi?forza milan!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

nxansi

Primus registratum

une desha me u bashkangjit po harrova se s'jam cun e ketu qenka thirrja vetem per cunat!
Perkundrazi babyangel!

Nese e shikon websajtin, e sheh qe e kemi bo edhe per gocat - osht gender neutral! /pf/images/graemlins/smile.gif

Gocet bile jane edhe me te mireseardhura!

iliriano

Primus registratum

Di ndonjeri ku mund te blihen nepermjet internetit fanellat e kombetares ose shallet kuqezi,se breket i kam /pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni

Primus registratum

Ilirian po more vesh gje me lajmero dhe mua se jam i interesuar ti ble komplet.

iliriano

Primus registratum

Xhoni per komlete nuk di ku ka,kurse per fanellat shallat flamuj etj,mund ti blesh ne www.albaniashop.com te ngelen breket dhe corapet shiko ne ndonje gardh verdall se mos i gjen /pf/images/graemlins/wink.gif shndet

xhoni

Primus registratum

:lol:
Tare e ka shpine me mur se po ta kishte me gardh do shkoja tja vidhja. /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo si ka dhe firmato!!!!

vllaznia 2001

Primus registratum

2 Stadiumet ma te mir ne Shqiperi Qemal Stafa dhe Loro Boriqi kan marr qertifikaten nga uefa per ndeshje nderkombetare dhe keshtu 4 ekipet qe lozin per kupat e Europes Tirana per champ Dinamo e Partizani per uefa dhe Vllaznia per intetoto luajn pa shpenzuar asnje qindark

edoni

Primus registratum

Bravo tifoza ju jeni krenaria kombtare.Vetem perpara........te fala nga arraveci

vllaznia 2001

Primus registratum

Jam KUQ E ZI si me 29 Mars 2003 kur kena rrah Rusin ne (NOW CAMP)te Shqiperise Loro Boriçi dhe ajo date ka hyre ne histori per te gjith KUQ E ZINJTE

rosela

Primus registratum

une isha ne stadium ne ndeshjen me rusine...ISHTE NJE MREKULLI....gjithe tifozat kishin formuar nje flamur gjigand ndjenjash qe mbante ngjyrat KUQ E ZI ngjyra qe qyteti i Shkodres kishte veshur per ndeshjen e madhe. Ju betohem ishte nje gje e mrekullueshme te perjetoje nje moment te tille...pastaj çdo gje u be me e bukur edhe ne festen e organizuar ne shesh ku flamujt KUQ E ZI kishin pushtuar sheshin.....ishte e mrekullueshme...akoma sot emocionohem kur kujtoj ate dite dhe emocionet e provuara....

vllaznia 2001

Primus registratum

Po dihet aja pune se ne piace hidheshin fishekzjarre kurse andej ka kirasi si ti Rosel e din delshin gjurmlansal po ska problem se jena atdhetar e bajm ket pune