T'ia them.../...mos t'ia them.....(?!)

bebi

Primus registratum
Re: T'ia them.../...mos t'ia them.....(?!)

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelke,gjerat duhen zgjidhur me koshience te plote se me fut ja dy gota une kushedi c'them pastaaaaaaaaaaaj(jam kam friken vetes) /pf/images/graemlins/smile.gif !

Kordelja

Valoris scriptorum

Eh mi Blue, une pa pi te gozhdoj ne mur lene te pi masnej qe bohem rrezik publik. /pf/images/graemlins/laugh.gif

E kisha per ket' shoqen ktu lart mi qe e bo tiq e mos e kput..... /pf/images/graemlins/frown.gif

abs

nuk e di...

...do thoshja pishmani me i madh eshte pyetja qe `po sikur`? qe te shoqeron e te bren...

ne gjersine e temes...pa nje percaktim te caktuar...do thoshja, jane shume gjera qe njeriu i ve re, don ti thote...po si ?

vitet e para ketu ku jetoj, kam vene re diskutime te ndryshme me njerez te tipeve dhe nacionaliteteve te ndryshme...italiant dhe ballkanasit jane disktutues emocional...kjo do te thote se shume here vene re askpekte kritike por ngaqe jane disktues emocional e humbin fillin dhe nuk degjohen ( flas ne pergjithsi) kurse ka te tjere qe pregaditen per ate qe duan te diskutojne/flasin ...shkruajne arsyet e temes ne fjale...etj e tj dhe duken diskutues konstruktiv...dhe, sado e paimagjinushme per degjuesit e momentit te jete ideja/tema e personit ne fjale, menyra se si e parashtron ky i fundit mendimin e tij, te imponon te degjuarin dhe te ven ne mendim...

pra un jam perhere me ate qe ta thuash...vec te mendosh se si do ta `servirish`...

shpresoj te jeme ne teme...

----------------

sorry jam prap ne pune :mad:

prap kohe ngrice
debora bie pa pushim...

Ema

Goddes

Absi :thumbsup:

Blue me fal 100 here ne vend se me shkru te kam editu mesazhin qe me peleu shume me embelsiren,shkruje prape,mos gjuj :smash: :smash: :confused:
help.gif
help.gif
!

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif

Problemi eshte goxha me i gjere....

E dini c'do te thote :"Te nxjerresh thonjte?"
-E pra une nuk jam e zonja.Nuk po flas per kuptimin e ngushte,ate te dashurise....Po flas per gjithkund:Ne pune,ne shoqeri,ne situata sikletosese.Nuk di te ve pikat mbi i.Te kuptohemi:Vete jam shume e qarte mbi ate qe mendoj,ate qe dua dhe ate qe duhet bere.Me mungon nje fije guximi e cila perzihet me nje miresi aq budallaqe saqe i lejoj vetes te merzitem per lloj-lloj tuafesh e njerezish duke mos thene....
Ka shume te verteta qe s'thuhen,per delikatese,per respekt,per mungese force....po s'thuhen...

Sa per mos-degjimet!Mos e lini Laver Bariun ti bjere klarinetes para te shurdhetit! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
virtualisht te mendoja ndryshe,te genjeje kaq shume virtualiteti??
Volere è potere,eme e dashur,nuk je e zonja te nxjerresh thonjte??
ok,prit te te gervishtin,thonjte nuk ke dashur ti nxjerresh mbase,e mbase nganjehere menyra jote e te jetuarit dhe e te sjellurit,mund te sjelle shume te mira,mbase me te shumta se ato qe do kishe duke luftuar per gjithcka.
nganjehere paqja sjell me shume se lufta thone,mgjs une vdes per luftetaret,lol.

Danae

Primus registratum

shenjat e pikesimit jane gjithcka,nuk kuptoj pse akoma nuk ia ve rendesine,te jete nga ngutja??

Kordelja

Valoris scriptorum

Danae, ajo s'ka si t'i nxjerri thonjte se i ha kur mendon edhe per te tjeret pervecse per veten e saj.Ketu e ka problemin.

P.s.Edhe mu luftetaret me pelqejne shume.

jona20

big bum bam...

...une them thuja,jim morrison e ka thene:
me mire pendohu qe ja ke thene se sa te pendohesh qe s'ja the kurre.(kjo eshte fraze adeguata per ket rast)

kuptohet duhet te dihet edhe cfare do ti thuash,nqs eshte dicka ekstreme mendohu mire ke ke perpara,nese jo...cdo gje ne jete rregullohet por te vuash e te kesh pishmanin qe s'munde t'ia thuash dot kurre...s'ke per t'ia falur vetes.
Mundohu me pak thjeshtesi e ndjenjen e rastit te tregosh ate qe mendon,te shprehesh friken qe te mundon apo hallin qe te shqetson /pf/images/graemlins/smile.gif

sa per punen e thonjve...njerezit qe duken shume luftetare,kur duhet te nxjerrin me te vertete thonjte e tyre nuk ia arrijne dot /pf/images/graemlins/frown.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Eh mi Blue, une pa pi te gozhdoj ne mur lene te pi masnej qe bohem rrezik publik. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
sa shum ja beke qefin ti goce, duhet me na dhen ndonje leksion :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

boll me kto cekanet se na le pafryme. Fjalen boll mos e perkthe ndryshe ok /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] Absi :thumbsup:

Blue me fal 100 here ne vend se me shkru te kam editu mesazhin qe me peleu shume me embelsiren,shkruje prape,mos gjuj :smash: :smash: :confused:
help.gif
help.gif
! [/qb]
it's ok, por mu me iku frymezimi... /pf/images/graemlins/laugh.gif
besoj se e ke kuptuar se kam dashur te them se duhet t'ja thuash! me mire t'ja thuash dhe te ngelesh gojehidhur, sesa te pendohesh gjith jeten pse nuk ja the, dhe te pyesesh veten:
Cfare shije kishte????

bebi

Primus registratum

kordele, sic e pe me siper une kam shkruar nje sugjerim per emen, gabimisht ema duke dashur te te lere mesazh ty, ka edituar mesazhin tim, nejse mo u nxitove pak...

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] kordele, sic e pe me siper une kam shkruar nje sugjerim per emen, gabimisht ema duke dashur te te lere mesazh ty, ka edituar mesazhin tim, nejse mo u nxitove pak... [/qb]
hahaha,e theve dialektin ti???
keshtu me pelqen.
per dike qe thonte se luftetaret ne momentin e duhur nuk nxjerrin thonjte.
luftetaret qe duken te tille...ka luftetare te vertete dhe shume te respektueshem,ashtu si ka hipokrite,ka edhe beteja te humbura mos i pergjitheso kategorite po mbaj parasysh se ka edhe nenkategori.

jona20

big bum bam...

Danae jam une ajo dike-ja...zevzekja

une s'kam pergjithsuar kam thene qe ata qe duken shume luftetare...dmth ata qe duken per mua jane ata qe hiqen...kjo eshte hipokrizia e guximtareve...nuk kisha ndermend t'i hyja kategorive me themeli.

Danae

Primus registratum

ok,zevzeke,me fal,as une nuk doja te te specifikoj,por thashe vetem dicka qe mendoja duihet ta thoja.
meqe u sqaruam mire shume punet.
eme ca vendose se na bere me stomak:smash:

Ema

Goddes

/pf/images/graemlins/smile.gif
Kukull rrofsh per pm!
Do te te shkruaj neser ne mengjes se sot jam sa me marre zjarr.

P.s:E thashe s'behet fjale per nje rast specifik,po keshtu ne pergjithesi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Per Danae: ........
ai nuk ishte mesazh per tan publikun, por i drejtuar dikujt. kur un la msg personal, sidomos sqarus, mundohem me ken sa ma e qarte per personin ne t'gjitha aspektet, duke perfshi dialektin. por ti me kishe lan mu msg diku, ne dialekt qe nuk me perket. un nji shkodrani nuk i shkruj me dialekt tjeter, sepse e di se me kupton.

kur te kesh gja personale me mu, me len mesazh, e ke kuptu me kohe se e kam inat ironine.

Ema, kerkoj t'falun per daljen jashte teme, por sic duket paska dal moda ketej.
Shpresoj qe t'ja kesh than already... (personit)

Danae

Primus registratum

faleminderit per sqarimin ishte shume i vlefshem,por perderisa ke inat ironite me vjen keq,kam frike se nuk do kemi me bashkebisedime.
jo si ti dhe une jemi mangut per to,kuptohet.
po te doje shkruaje vertet ne dialekt mos harro te shtosh shkronja ne alfabetin tend,nuk e di nese ke idene se dialekti yne ka akoma shume shkronja te cilat per referim mund ti kerkosh ne shqiptim ne alfabetin gjerman dhe austriak.