Ti je femra e vetme me te cilen s'do doja te perfundoja kurr!

Mistrec

Forumium maestatis
-Ti je femra e vetme me te cilen s'do doja te perfundoja kurr!
-Perse ?
-sepse shpesh je e ftoh, fal dashuri vetem kur te dhurohet shume, ti behesh indiferente kur s'te plotesohen kapricot e tua, je e zgjuar por e perdor ate vetem per te arritur ato qe do.
Ti jep duar pa problemin me te vogel, te ben te ndjehesh fajtor dhe ateher kur fajin e ke ti. Je djallezore.e do gjithcka sipas menyres tende.
-Perse rri me mua pastaj ? Perse me thuaj me do dhe qe jam femra e vetme qe nuk do te harrosh kurre?
-Sepse e tille je . Ti nuk je aspak e zakoneshme dhe kjo me beri te dashurohesha pas teje ti te detyron te te duash. Ke lindur per tu dashur. Po ti je e aft te dashurosh!
-Sigurisht qe jam. Un te dua ty. Te dua sipas menyres time .por jam shume e sigurt qe esht dashuri. Ne duhemi por ne nuk kemi faj. Keshtu ndoth kur bashkohet nje vullkan me nje uragan!!

Al-Punk

Still here
-Ti je femra e vetme me te cilen s'do doja te perfundoja kurr!
-Perse ?
-sepse shpesh je e ftoh, fal dashuri vetem kur te dhurohet shume, ti behesh indiferente kur s'te plotesohen kapricot e tua, je e zgjuar por e perdor ate vetem per te arritur ato qe do.
Ti jep duar pa problemin me te vogel, te ben te ndjehesh fajtor dhe ateher kur fajin e ke ti. Je djallezore.e do gjithcka sipas menyres tende.
-Perse rri me mua pastaj ? Perse me thuaj me do dhe qe jam femra e vetme qe nuk do te harrosh kurre?
-Sepse e tille je . Ti nuk je aspak e zakoneshme dhe kjo me beri te dashurohesha pas teje ti te detyron te te duash. Ke lindur per tu dashur. Po ti je e aft te dashurosh!
-Sigurisht qe jam. Un te dua ty. Te dua sipas menyres time .por jam shume e sigurt qe esht dashuri. Ne duhemi por ne nuk kemi faj. Keshtu ndoth kur bashkohet nje vullkan me nje uragan!!
Me duhet ta pranoj qe eshte shume dialog real dhe interesant!

Mistrec

Forumium maestatis
Dil pa ne dritare !
-cfar!
-jam ktu posht shtepis tende!
-esht ora 11 e nates.!
-dua te shoh ty .!
-ti je cmendur!
-dil ose do zgjoj gjith lagjen!
-po juk dal dot!
-pse!
-po jam me rroba gjumi, jam e pakrehur, syt i kam te pergjumur!
-je e gjitha dashuri!
-mos u tall!
-seriozisht e kam !dil njeher
-ja po dal!
-zot sa e bukur je!
-ti je i cmendur!
-u be xheloze hena per ty.
-je kok e kemb dashuri!

Narkomane

Valoris scriptorum
- Lamtumire.
- Lamtumirë !
- Ok.
- Ok !
- Pra nuk do te flasim më me njëri- tjetrin ?
- Jo !
- Edhe nëse takohemi në rrugë.
- Do të ndërrojmë rrugë !
- Po nëse është një rrugë e mbyllur ?
- Atëherë do përshëndetemi..
- E si do të përshëndetemi?
- Thjesht me një "Ckemi "
- Kaq?
- Po kaq !
- Ok .
- Ok !
- Mbaroi apo jo ?!