Thjesht Info

Antionline

Primus registratum
Thjesht Info

Nqs un si person ne IRC perdor per ID NAME nje emer, qe dikush e ka te rregjistruar per NickName me lejohet mua ta mbaj ID NAME te tille.

colorado

Forumium praecox
Re: Thjesht Info

Ne IRC mund te perdoresh cdo nickname ose Ident qe te lejon serveri dhe qe nuk bie ne kundershtim me etiken e kanalit.Pra ti mund te perdoresh qofte edhe nickun e dikujt tjeter nese ai nuk e ka bere protected.Askush nuk te ndalon.

SkinArt

Primus registratum

Alb thnx per hapjen e Temes.
Colorado thnx per sqarimin por doja te shtoja kete, pasi u futa ne chat dhe id name e kisha Cassandra dhe pasi kisha nje jave qe mbaja kete kuptohet, me pelqente vjen dikush ne query dhe me thote Hiqe te lutem ate id name, un ne fakt nuk e hoqa se per mom isha away por kur vi online e shikoj qe id name me ishte ndryshuar dhe me ishte zevendesuar me nje te njejte si nickname. Une mendoj se personi me Nick Cassandra qe e ka nick ka kontaktuar me nje Admin IRCop qe beri nderyrje ne id time duke e nderruar ate ESHTE E DREJTE TE NDERROHET ID NAME E NJE PERSONI NE CHAT ? vetem sepse personi tjeter perdor kete per nickname.?

SkinArt

Primus registratum

Ti thua Jo! ok pra ju lutem kush ka nderhyre per te me nderruar id time edhe pse nuk kishte asnje emer fyes ose ofendues mos ta beje perseri pasi mos perfitoje nga posti per te ber cte doje me te dhenat e nje useri pasi ato jane personale.

flm...

A

Adami

Guest

Per momentin ka pak probleme me servicet e Networkut, dhe nickname dalin shume here te paregjistruar, dhe duhet te regjistrohen edhe njehere.Nqs me logs te sherbimeve del qe dikush vjen dhe kerkon qe te kete nikun e vet te meperparshem, ne duhet ta ndihmojme qe ta kete ate nick.
Kjo gje vlen edhe per kanalet qe dalin te paregjistruara.
Gjithmone nje ircop/admin duhet te niset me fakte qe ai user e ka pasur ate nick ose dhome me perpara dhe jo tia rrembeje nje tjetri.
Nqs dikush mendon se ja kane marre me te padrejte , me pak logse e me IP e vertete te na tregoje .

..................................................
Me respekt Adami

hot

Hotgirl

prandaj me ishte bere drop nicku mua,edhe kisha humbur edhe acc pale?!
eh server server..na bere hatane :smash:
shpresoj qe te me rikthehet acc sa me shpejt..!! /pf/images/graemlins/smile.gif
ju pershendes te gjitheve.. :wave:
HOTGIRL

Djalli_Vogel

Primus registratum

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
he mer ju mungova na i cik e? Hajt po he se erdha prap une /pf/images/graemlins/smile.gif . Tani per HOTGIRL ma mani i cik me kimet se me zor e kena se vetem ajo ne staf e tuni ......... prandaj duhet ta majme me kimet /pf/images/graemlins/smile.gif
Kaq kisha.

SkinArt

Primus registratum

Adami thnx per shpjegimin.
Problemi im eshte ndryshe dhe nuk ka te bej me Services sepse behet fjale per nje kohe rreth 1 Muaj dhe Services ishin UP dhe Normal, gjithashtu nuk behet fjale per vjedhje Nick's ose id nick's por nderrimin e tyre vetem pse dikush ka nick Cassandra, un smund te mbaj te till per id name besoj se me kupton id name mu ndalua ta mbaj mir qe mu ndalua por edhe ma ndryshuan
kete se pelqeva pasi nderryne ke te dhenat e mia duke mos me thene asgje. sidomos ai qe e ndryshoje Une jam i mendimin njerizt mund te mbajne cdo emer ne id name nqs ai id name nuk sjll shqetesime qofte per network gjithashtu dhe per userat ne te qe keshtu per koicidence personi me nick cassandra mos te merzitet kur ta mbaj id cassandra sepse jam brenda rregullores dhe ircop nuk duhet te ma nderroje ate.

A

Adami

Guest

Me fal , ke quan ID name ti, nickname qe ti perdor ne chat apo Identitetin e nikut?

SkinArt

Primus registratum

tek mIRC options ose Alt + O tek rreshti i dyte eshte email address ose tek Ident po tek mIRC options eshte User ID, per aty behet fjale per ate dua te them.