Thike pas kurizit!

eM

Paper Moon
Thike pas kurizit!

Nuk e di ne e keni parasysh ndjenjen!

Ti ke shume besim ne dike dhe pastaj dicka ndodhe dhe e ndien veten te tradhetuar?!?!

Nuk e kam fjalen ne dashuri po nga miqte ose nga ta di une...

Thike pas kurizit
ndjenje e ftohte, ndjenje e poshter! /pf/images/graemlins/frown.gif

bobo

marksist-enverist
Re: Thike pas kurizit!

thika pas kurrizit,esht ber e perditshme,e gjithanshme!?,po e them ndrysh(duke marr leje nga autori :tipsy: );sa thell ngulet thika,pas kurrizi?!-sa me thell,aq me e afert hakmarrja;se ato plage,smbyllen kollaj! /pf/images/graemlins/frown.gif

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga homerS:
[qb] sa thell ngulet thika,pas kurrizi?!-sa me thell,aq me e afert hakmarrja;se ato plage,smbyllen kollaj! /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Personalisht nuk do kaloja ne hakmarrje, e urrej parimin "e keqja luftohet me te keqe". Sado keq dhe hidhur te me vije nqs dikush me ka ngulur thiken pas shpine (gje qe ka ndodhur), nuk do tja lejoja vetes te bija aq poshte ne nivelin e tij sa te beja te njejten poshtersi thesht per hir te shpagimit. Ne fund te fundit, njeriu shfaq veten dhe karakterin e tij me ato qe ben. Per mua Zoti eshte ai qe i paguan haracin gjithsecilit per mekatet dhe poshtersite qe ka bere ne jete.

bobo

marksist-enverist

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb]
... nuk do tja lejoja vetes te bija aq poshte ne nivelin e tij sa te beja te njejten poshtersi thesht per hir te shpagimit. Ne fund te fundit, njeriu shfaq veten dhe karakterin e tij me ato qe ben. Per mua Zoti eshte ai qe i paguan haracin gjithsecilit per mekatet dhe poshtersite qe ka bere ne jete. [/qb][/QUOTE]

do isha mdakort me mendimin tuaj!,sikur te rroshim 1000-vjet.,por pyetja shtrohet:sa kushton,per ne,JETA(??),dhe me c`cmim e krahasojm ne ate?,...edhe dhimbja me e vogel,do ishte nje kob;sikur te "gjykonte",si "dhimbje"

Essenza

Primus registratum

Reagimi qe kam shpesh eshte ti injoroj! Jane te keqinjte e vetes dhe heret a vone bien vete pre. Ama nuk perjashtoj rastin e nje "hamarrje si pjate qe serviret e ftohte" kur ma ben boxh e nuk heq dore nga prirja ndaj meje!!

ADEBISI_OZ

Primus registratum

ckemi ??

jam i ri akoma ..

ca do thosha une per kete teme eshte se nje here kam rene edhe une pak a shume ne kete gjendje .. mund te thuhet edha pak me e keqe se kjo .. sepse nje shok i imi ( me i ngushti) eshte larg me te dashuren .. dhe kur gjejne rast flasin ne net .. nje dite ky me merr ne tel dhe me thone qe do vinte ne shtepi me nje goce .. ( qe nuk eme duket se e kisha taku nje here ) en fakt sme erdhi mire dhe kur erdhi indenja ca si ftohte .. dhe nejse u fut ne dhome dhe me la tel mua .. filluan te vinin sms nga e dashura e tij ( ne fillim nuki hapa po kur erdhen tre rresht i hapa ) keto e kishin lene per te fol ne chat .. dhe kjo po i thoshte jam aty po te pres .. une si thoja dot gje se nuk e dinte qe ishte te une ..
nejse u be nje lemsh dhe une po e ndjeja veten shume keq se me dukej sikur une po genjeja (te dashuren e njoh dhe une sigurisht)... :mad: :smash:

Per fat te mire nuk e kam ndjer kete lloje hidherimi.Por kam pershtypjen se e di cfare hidherimi ndjen kur te ndodh kjo gje,arrin ne nje moment shume te veshtir.

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ADEBISI_OZ:
[qb] ckemi ??

jam i ri akoma ..

ca do thosha une per kete teme eshte se nje here kam rene edhe une pak a shume ne kete gjendje .. mund te thuhet edha pak me e keqe se kjo .. sepse nje shok i imi ( me i ngushti) eshte larg me te dashuren .. dhe kur gjejne rast flasin ne net .. nje dite ky me merr ne tel dhe me thone qe do vinte ne shtepi me nje goce .. ( qe nuk eme duket se e kisha taku nje here ) en fakt sme erdhi mire dhe kur erdhi indenja ca si ftohte .. dhe nejse u fut ne dhome dhe me la tel mua .. filluan te vinin sms nga e dashura e tij ( ne fillim nuki hapa po kur erdhen tre rresht i hapa ) keto e kishin lene per te fol ne chat .. dhe kjo po i thoshte jam aty po te pres .. une si thoja dot gje se nuk e dinte qe ishte te une ..
nejse u be nje lemsh dhe une po e ndjeja veten shume keq se me dukej sikur une po genjeja (te dashuren e njoh dhe une sigurisht)... :mad: :smash: [/qb]
Kjo eshte me te vertete thik pas shpine :smash:
Une te isha ne vendin tend do te kisha ndruar telefonin me vajzen. I zoti i telefonit do te kishte pasur telefonin e tij, kurse une do te kisha pasur ate, he mo ate qe ishte ne dhom. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

crazy

Primus registratum

une thiken pas zemre e kam te fresket,nga nje qe konsideroja shoqe.une ika ne shqiperi e kjo u be shume shoqe me ish-te dashurin tim e kur une kthehem me thote qe une te kam mbrojtur jo derci e verci.kjo ishte lidhur me kushuririn e ketij ishit tim e me shante mua mbare e prape e tani po me kerkon edhe falje.nuk me behej shume vone se u be shoqe me ate por pse te me shante mua kur me thoshte qe te kam moter.nuk me del inati. :mad:

gangsterja

Primus registratum
Me ka ndodhur ne kete jete,me te thene te drejten nuk e prisja nga ajo te me tradhetonte ne ate menyre.Mirepo kam mesuar se nuk duhet te kem besim tek askushi,u ndieva tej mase e lenduar madje edhe kam vuajtur.Por gjithshka ia kam lene ne dore Zotit,ai te merret me njerezit e ulet(pa karakter).

mirdita

Papirus rex
Ende ne jet nuk jam tradhtuar nga dikush i afert dhe ishalla kurr ne jet nuk me ndodh, ama di se tradhtia esht shum e keqe, ani am nga nje person qe nuk e pret te dhemb shum

mirdita

Papirus rex
Ende ne jet nuk jam lenduar nga askush i afermt dhe shpresoj dhe kurr ne jet mos te ndodht te lendohem nga nje person i afert,por di se tradhtia esht nje gje shum e keqe e sidomos nga nje person i afert