thika mbas shpine...

disku

UNI
thika mbas shpine...

si ndjehet njeriu kur dikush qe te sillet si mik i afert te kthen shpinen.????
cfare vret me shume???fjala apo gjesti???
kush eshte me i keq??armiku qe te vret perballe apo "miku" qe te doget nga mbrapa???
si ndjehet njeriu kur e tradhtojn "miqte"??

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: thika mbas shpine...

Nuk jam shume e sigurt qe kjo tema duhet te qendroje ne kete forum, ne fakt ky eshte me shume nje diskutim shoqeror sesa ceshtje psikologjike.
Unicorm, si thua ta transferojme tek Diskutime Shoqerore??

Me respekt,
Kordelja

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb] si ndjehet njeriu kur dikush qe te sillet si mik i afert te kthen shpinen.????
kush eshte me i keq??armiku qe te vret perballe apo "miku" qe te doget nga mbrapa???
si ndjehet njeriu kur e tradhtojn "miqte"?? [/qb]
Fundi fundit qe te dy te vrasin,por te pakten me armikun e ke bere llogarine me perpara qe o do te vrasi o do e vrasesh,ndersa "miku" :smash: ta fut me lezet.

blendiys

Primus registratum

[qb] "miku" qe te doget nga mbrapa???
[/qb]
Kjo fjala "doget" duhet te jete si thike pas shpine,me dy tehe.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

pretorianxx

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb]
[qb] si ndjehet njeriu kur dikush qe te sillet si mik i afert te kthen shpinen.????
si ndjehet njeriu kur e tradhtojn "miqte"?? [/qb]
Fundi fundit qe te dy te vrasin,por te pakten me armikun e ke bere llogarine me perpara qe o do te vrasi o do e vrasesh,ndersa "miku" :smash: ta fut me lezet. [/qb]
Fjale me vend

Cleopatra

Forumium praecox

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
si ndjehet njeriu kur dikush qe te sillet si mik i afert te kthen shpinen.????
si ndjehet njeriu kur e tradhtojn "miqte"??

[/ QUOTE ]

Te gjithve nje here do na ndodhi dicka e tille apo na ka ndodhur.E vetmja gje qe mendoj eshte qe edhe pse e trishtueshme kjo gje,njeriu meson teper e behet me i forte ne te ardhmen.

gangsterja

Primus registratum
Une do tia per nder te me thoshte te verteten ne sy sesa te me genjejte.Te vrasin edhe fjalet edhe gjestet por me shume te dhembin thashethemet(fjalet qe ai person nxjerr per ty)nuk mjafton se te lendon por ben edhe interesanten duke u hequr perpara meje si e pafajshme.
Ndihesh e pashprese,nuk ke deshire te jetosh te vazhdosh perpara,te duket sikur te ka rene bota mbi supe,sikur te gjithe flasin per ty,sikur te shohin me percmim dhe te flasin per meshire.Nga ky lendim kalon ne depresion fillon duhanin dhe alkooolin.Duke te te cuar ne nje bote tjeter pa emer ne nje jete krejtesisht te kundert(ndryshon si njeri).
Edhe mua me ndodhi por une sot vazhdoj perpara dhe do te eci ne jete pasi kem vene vetes qellime per kete jete,nuk do te qendroj duke lotuar edhe duke qendruar sikur te me bije ndonje gje nga qielli,hakun tim do ta marre tjeter kush.Tani jam bere shume ndryshe dhe nuk kam besim tek asnjenjeri.

mirdita

Papirus rex
Esht shum tem e mir prandaj edhe do te shkruaj.Une mendoj se thika mbas shpine edhe nje gjë shum e keqe dhe sa i perket kesaj mendoj se ate te cilen nuk jan te vetdijshem nuk ta thojn nje fjal ne fytyr po mbas shpine kjo esht gje shum e keqe

Sweety el

Locus omnem
61866_434646708476_344804488476_5034483_5100249_n.jpg

te te tradhtoje dashuria e jetes tende...kjo quhet thike pas shpine...

hareid

Papirus rex
Cdo tradheti nga personi qe nuk e pret eshte thike pas shpine, kurse kur te tradhton dashuria e jetes tende, eshte shpat pas shpine.....